Particuliere thuiszorg Naarden

Voor particuliere thuiszorg in Naarden bent u aan het juiste adres bij Zuster Jansen. Wanneer u door ziekte, ouderdom of andere omstandigheden behoefte heeft aan intensieve thuiszorg, staan onze professionele zorgteams graag voor u klaar. Zuster Jansen is gespecialiseerd in 24-uurs zorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer, maar ook in 5-uurs zorg, 12-uurs zorg en nachtzorg. Hoe wij de zorgverlening voor u invullen, hangt volledig af van uw persoonlijke omstandigheden. Om ervoor te zorgen dat u altijd een veilig en vertrouwd gevoel heeft bij onze hulp, werken we met kleine, vaste zorgteams die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. U ontvangt steeds dezelfde mensen bij u thuis en krijgt daarbij niet continu te maken met ‘vreemde gezichten’.

Zuster Jansen kan helpen wanneer er geen mantelzorger is, of wanneer deze ontlast moet worden. Met particuliere thuiszorg in Naarden krijgt u alle verzorging en verpleging die u nodig heeft, ook als dat betekent dat we dag en nacht voor u klaar moeten staan. Onze zorg kan het verschil betekenen tussen thuis blijven wonen en naar een zorginstelling moeten verhuizen. Op onze website leest u alles over de verschillende zorgvormen die we kunnen bieden.

Zuster Jansen helpt overal in Noord-Holland

De ondersteuning van Zuster Jansen is beschikbaar in heel Noord-Holland. Niet alleen bieden wij thuiszorg in Naarden, maar ook in Muiderberg, Bussum, Hilversum en andere plaatsen in deze provincie. Onze zorg is dus overal direct beschikbaar. We werken namelijk niet met wachtlijsten, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen meteen een beroep moet kunnen doen op passende zorg. Is er met spoed verzorging en verpleging nodig, omdat u anders in een zorginstelling moet verblijven? Neem dan gerust contact met ons op. Zuster Jansen kan ook uitstekend helpen wanneer u uw mantelzorger graag wat meer ruimte wil geven.

24-uurs zorg Naarden

Voor 24-uurs zorg in Naarden op hoog niveau neemt u contact op met Zuster Jansen. Wij bieden dag en nacht verzorging, zodat u altijd in goede handen bent. Wanneer (chronische) ziekte of een handicap een rol gaan spelen in iemands leven, moeten er vaak verschillende keuzes gemaakt worden. Belangrijk is bijvoorbeeld de keuze voor de zorg die u wil gaan ontvangen. Vind u het prettig om in een zorginstelling te gaan wonen, zoals een verpleeghuis of een woonzorgcentrum? Of wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Gaat u in dat geval gebruikmaken van zorg via de gemeente, of wilt u particuliere ondersteuning? Zuster Jansen biedt 24-uurs zorg thuis, die volledig op maat wordt ingericht. Uw persoonlijke wensen en behoeften staan centraal. Wij vinden het belangrijk dat u te allen tijd een veilig en vertrouwd gevoel heeft bij onze hulp. Wilt u meer weten over 24-uurs zorg in Naarden door Zuster Jansen? Bel dan naar 020-6366837.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Individuele aandacht staat centraal

De zorg die u bij Zuster Jansen ontvangt, is particuliere zorg. Dit houdt onder andere in dat u kunt rekenen op veel individuele aandacht en privé verpleging. Uw wensen en behoeften zijn altijd leidraad, en u kunt te allen tijde zelf aangeven wat u prettig vindt. Kiest u voor particuliere thuiszorg Naarden, dan heeft u bovendien alle vrijheid om zelf te beslissen welke hulp u wilt ontvangen. Er is geen persoon of instantie die voor u beslist waar u recht op heeft, dat bepaalt u geheel zelf. Zuster Jansen staat dan voor u klaar zolang u dat wilt en nodig heeft. Op de website leest u meer over onze zorg- en dienstverlening.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Vesting Service Apotheek
Koningin Wilhelminalaan 5
1411 EL, Naarden
035 6940633
Huisartsen Boos en Janssen Steenberg
Kolonel Verveerstraat 66
1411 VE, Naarden
035 6946398
Huisartsen J. Galavazi en W.H.M. Galavazi
Turfpoortstraat 26a
1411 EG, Naarden
035 6943810
Huisarts Ton van Osch
Comeniuslaan 14
1412 GP, Naarden
035 6951807
Fysiotherapie Naarden
Pr. Margriethof 100
1411 BZ, Naarden
035 6942190

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Naarden? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: