Particuliere thuiszorg Boxtel

Wanneer u op zoek bent naar particuliere thuiszorg in Boxtel, is het belangrijk dat u verzorging vindt die precies past bij uw behoeften. Zuster Jansen biedt diverse vormen van thuiszorg, die volledig worden afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u behoefte heeft aan nachtzorg, omdat u overdag door uw partner wordt verzorgd. Kunt of wilt u geen gebruikmaken van mantelzorg of reguliere thuiszorg, dan staan wij graag voor u klaar met ondersteuning voor dag en nacht. Kortom: Zuster Jansen heeft voor iedere specifieke zorgvraag een oplossing. Lees meer over diensten van Zuster Jansen om een goed beeld te krijgen van onze zorg- en dienstverlening.

24-uurs zorg Boxtel

Zuster Jansen weet als geen ander hoe fijn en belangrijk het kan zijn om thuis te blijven wonen. Daarom bieden wij al jarenlang particuliere thuiszorg op maat, in diverse vormen. Zo kunt u bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar langdurige zorg bij u thuis; 24-uurs zorg in Boxtel. Ook bieden wij nachtzorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Particuliere thuiszorg Boxtel kan voor u een oplossing zijn in diverse situaties. Ook wanneer u tijdelijk extra zorg nodig heeft kunnen wij uitkomst bieden.

Passende begeleiding in de laatste levensfase

Een voorbeeld van de warme, persoonlijke zorg die wij bieden in Boxtel, is terminale thuiszorg. Thuis sterven is zwaar, maar vaak ook heel mooi. In deze situatie moet u niet alleen de juiste verzorging en verpleging ontvangen, maar het is ook van belang dat u steun vindt bij onze zorgverleners. Dit geldt net zozeer voor uw familie: ook voor hen is het een moeilijke tijd. De verzorgers van Zuster Jansen helpen u bij het omgaan met emoties, staan u bij in wat u nog moet regelen en zorgen ervoor dat u in alle rust afscheid kunt nemen op uw eigen manier. Bent u op zoek naar passende terminale thuiszorg, voor uzelf of voor een naaste? Leg uw vraag gerust vrijblijvend voor aan onze zorgcoördinator.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Kies voor de beste thuiszorg in Noord-Brabant

Niet alleen in Boxtel doet u direct een beroep op 24-uurs zorg, nachtzorg, 12-uurs zorg of een andere vorm van particuliere ondersteuning: ook als u bijvoorbeeld in Sint-Michielsgestel, Oisterwijk of een andere Noord-Brabantse plaats woont helpen we u graag. Zuster Jansen werkt niet met wachtlijsten, waardoor u nooit hoeft te wachten op de benodigde hulp. Zelfs in spoedgevallen kunnen we snel schakelen. Onze zorgcoördinator kan u helpen bij het vinden van de juiste zorg. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Jeroen Bosch ziekenhuis
Liduinahof 35
5281 AD, Boxtel
073-5532000
Lasik Centrum Boxtel
Bosscheweg 149
5282 WV, Boxtel
0800-6646641
Boots apotheek De Dommel
Bosscheweg 3a
5281 AE, Boxtel
0411-672333
Fysiotherapie De Dommel
Molenpad 7b
5281 JV, Boxtel
0411-624404

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Boxtel? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.