Particuliere thuiszorg Oisterwijk

Heeft u soms een onzeker gevoel, wanneer het gaat om de zorg die u ontvangt? Wilt u méér en betere zorg ontvangen, maar wilt u wel het liefst gewoon thuis blijven wonen? Dan kunt u kiezen voor particuliere thuiszorg in Oisterwijk. Bij particuliere thuiszorg door Zuster Jansen kiest u zelf welke zorg u wenst te ontvangen. Hierbij kunt u onder andere denken aan laagcomplexe 12-uurs zorg of intensieve 24-uurs zorg bij de ziekte van Alzheimer.

Toegewijde zorgverleners met veel ervaring

Bij Zuster Jansen werken uitsluitend zorgverleners met de juiste kennis, vaardigheden en ervaring. Zeker wanneer het gaat om specifieke zorgverlening, zoals verpleging bij de ziekte van Alzheimer, is het belangrijk dat u professionele zorg ontvangt van mensen die affiniteit hebben met uw situatie. Wanneer u kiest voor onze uitstekende particuliere zorg in Oisterwijk wordt er een klein zorgteam voor u samengesteld. Onze teams bestaan uit maximaal vijf ervaren en toegewijde zorgverleners, zodat u steeds te maken krijgt met dezelfde mensen om u heen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze zorg van uitstekende kwaliteit is, maar ook dat u zich veilig en vertrouwd voelt.

Onze zorgverleners zijn er bovendien niet alleen voor u, maar ook voor uw naasten en familie. Deze worden ontlast, zodat zij zich weer op hun eigen leven kunnen richten en met een gerust gevoel bij u op bezoek kunnen komen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Kiezen voor Zuster Jansen

Kiezen voor Zuster Jansen betekent dat u kunt rekenen op uitstekende zorg, gewoon bij u thuis. Ook wanneer u in omliggende plaatsen als Tilburg en Best woont, doet u een beroep op onze particuliere thuiszorg. Wij zijn namelijk actief in heel Nederland. Wilt u meer weten over onze zorg- en dienstverlening? U kunt te allen tijde contact opnemen met onze zorgcoördinator, om informatie aan te vragen of om uw persoonlijke situatie aan ons voor te leggen. Bel daarvoor gerust naar 020-6366837.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


TweeSteden ziekenhuis Poli Oisterwijk
Moergestelseweg 32g
5062 JW, Oisterwijk
013 4655655
De Voorste stroom
Moergestelseweg 22a
5062 JW, Oisterwijk
013 5216899
Boots apotheek Oisterwijk
Burg. Verwielstraat 10
5061 JB, Oisterwijk
013 5215521
Sambeek Van-Vorselaars Fysio-en Manuele Therapie
Moergestelseweg 36
5062 JW, Oisterwijk
013 5283446

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Oisterwijk? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.