Particuliere thuiszorg Breda

Aangeven dat u verzorging nodig heeft, is niet altijd gemakkelijk. Het is daarom des te meer belangrijk dat u zorg vindt die helemaal bij u past, en waar u zich te allen tijde veilig en vertrouwd bij voelt. Omdat wij zorg op maat beschikbaar willen maken voor iedereen die dat nodig heeft, zijn de zorgteams van Zuster Jansen actief in heel Nederland. Ook in Breda, Ulvenhout, Bavel en andere Noord-Brabantse plaatsen kunt u dus een beroep doen op onze particuliere thuiszorg. Zuster Jansen is gespecialiseerd in onder andere 24-uurs zorg, terminale thuiszorg of zorg bij de ziekte van Alzheimer. Bij ons krijgt u altijd te maken met maximaal vijf vaste zorgverleners, zodat u niet steeds hoeft te wennen aan vreemde gezichten. Wilt u meer weten over particuliere thuiszorg in Breda? Bekijk onze website of neem rechtstreeks contact op met onze zorgcoördinator.

Zorg bij de ziekte van Alzheimer

Particuliere thuiszorg Breda moet aan al uw eisen voldoen. U moet intensieve verzorging en verpleging kunnen ontvangen als dat nodig is, en ook niet hoeven wachten op de beloofde zorg. Bij Zuster Jansen werken kleine, vaste zorgteams die niet gebonden zijn aan wachtlijsten. Wat u nodig heeft, kunt u dus ook nagenoeg meteen al krijgen. Denk hierbij aan 24-uurs zorg, nachtzorg of 12-uurs zorg. Ook bij de ziekte van Alzheimer of in de laatste levensfase kunnen onze zorgverleners u geven wat u nodig heeft.

Wij nemen de zorgtaak over van uw familie

Zuster Jansen is er niet alleen voor u, maar ook voor mantelzorgers die overbelast dreigen te raken. Het is tenslotte niet eenvoudig om een intensieve zorgtaak te combineren met het eigen leven. Is er een familielid dat nu voor u zorgt, maar zou u deze persoon graag wat meer ruimte willen geven? Laat Zuster Jansen de zorgtaak dan (gedeeltelijk) overnemen, zodat er geen risico meer is op overbelasting. U kunt dan genieten van uw elkaars gezelschap wanneer u samen bent, zonder dat uw zorgbehoefte daar invloed op heeft. We kunnen voor u klaarstaan met zorg voor dag en nacht, maar het is ook mogelijk dat u ons inschakelt voor 12-uurs zorg of nachtzorg.

24-uurs zorg Breda

Bent u op zoek naar permanente zorg aan huis, bijvoorbeeld doordat u te maken heeft met een ziekte of ouderdom? 24-uurs zorg in Breda is dan voor u een oplossing. Deze 24-uurs zorg wordt verleend door Zuster Jansen, een particuliere thuiszorgorganisatie die werkzaam is in heel Nederland. Onze professionele zorgverleners komen bij u thuis voor u zorgen, zodat u een opname in een zorginstelling kunt uitstellen of zelfs helemaal kunt voorkomen. Onze zorgverlening wordt bovendien volledig aanpast aan uw persoonlijke situatie, wensen en behoeften. Heeft u bijvoorbeeld specifieke zorg nodig, bijvoorbeeld bij de ziekte van Alzheimer? Dan verleent Zuster Jansen zorg bij de ziekte van Alzheimer, precies zoals u dat wenst. Heeft u ons tijdelijk nodig? Ook dan kunnen wij er voor u zijn. Maak uw zorgwensen aan ons kenbaar en wij stemmen onze ondersteuning hier nauwkeurig op af.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Bepaal zelf welke hulp u ontvangt

Particuliere thuiszorg Breda is zorg die u zelf kiest, regelt en bekostigt. Hierdoor houdt u zelf altijd de controle over de hulp die u ontvangt, en hoeft u niet naar een zorginstelling te verhuizen als u dat niet wilt. Zuster Jansen biedt ouderenzorg in Breda aan mensen die het liefst zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen, omringd door hun geliefden. Wat kunnen we voor u betekenen? Neem gerust contact op en leg uw situatie aan ons voor.  Wilt u meer weten over de particuliere thuiszorg in Breda, door Zuster Jansen? Bekijk dan de website of neem direct contact met ons op voor antwoorden op uw vragen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Amphia Ziekenhuis
Langendijk 75
4819 EV, Breda
076 5955000
Vitaal Thuiszorgwinkel, "Zorg- en Behandelcentrum Elisabeth"
Leuvenaarstraat 91
4811 VJ, Breda
088 0300500
Apotheek Motké-Poels
Nieuwe Prinsenkade 27
4811 VC, Breda
076 5215481
Mediq Apotheek De Ley
Ginnekenweg 306
4835 NL, Breda
076 5650788
Huisartsengroep Bredero
Brederostraat 2A
4819 HH, Breda
076 5204848

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Breda? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: