Particuliere thuiszorg Bavel

Maakt u al gebruik van reguliere thuiszorg of mantelzorg, en zoekt u een professionele aanvulling of vervanging? Of wilt u juist direct kiezen voor particuliere thuiszorg? Dan staan de zorgverleners van Zuster Jansen voor u klaar. Particuliere thuiszorg in Bavel wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden, zodat u thuis kunt blijven wonen en niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen. Ook voor uw familieleden is het prettig om te weten dat u in goede handen bent, terwijl gewoon in uw vertrouwde omgeving verblijft. Zuster Jansen werkt met kleine, vaste zorgteams die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. Zo zijn het altijd dezelfde mensen die bij u thuis komen om voor u te zorgen. Voor meer informatie over de mogelijkheden in uw situatie, mag u altijd vrijblijvend bellen met onze zorgcoördinator. Ons telefoonnummer is 020-6366837.

Waarom particuliere zorg?

Particuliere zorg is zorg die u zelf kiest, regelt en bekostigt. Deze keuzevrijheid is voor veel van onze cliënten erg belangrijk. U hoeft niet per se een CIZ-indicatie te hebben voor zorg vanuit de Wlz om onze hulp te kunnen inschakelen, en u hoeft geen toestemming te vragen aan bijvoorbeeld uw gemeente of zorgverzekeraar. Particuliere thuiszorg is bovendien erg persoonlijk van aard: alle aandacht gaat uit naar uw wensen en behoeften, zodat u zich te allen tijde prettig voelt bij het ontvangen van onze zorg.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Regel direct de ondersteuning die u nodig heeft

Onze particuliere thuiszorg van hoge kwaliteit is direct beschikbaar, waar u ook woont. Zuster Jansen is namelijk actief in heel Nederland, waardoor we niet alleen in Bavel maar ook in Ulvenhout, Dongen en andere plaatsen kunnen helpen. Welke zorg u bij ons ook inschakelt, u hoeft hier nooit op te wachten. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten, omdat we vinden dat iedereen meteen een beroep moet kunnen doen op de benodigde zorg. Wilt u meer weten over onze zorg- en dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Tandartspraktijk W.E.J.J. Zweverink
Kerkstraat 42a
4854 CG, Bavel
0161-432936
Huisartsenpraktijk Tolakker
Tolakker 5
4854 NV, Bavel
0161-431569
Regenboog Apotheek Bavel BV
Brigidastraat 12
4854 CT, Bavel
0161-437137
Goeijers fysiotherapie
Klaverveld 19
4854 KT, Bavel
0161-431865
Amphia Ziekenhuis, locatie Langendijk
Langendijk 75
4819 EV, Breda
076-5955000

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Bavel? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: