Particuliere thuiszorg Bussum

Particuliere thuiszorg in Bussum is gemakkelijk te regelen, ondanks het feit dat Bussum de kleinste gemeente is van het Gooi. Het zorgteam van Zuster Jansen is in Bussum direct in te schakelen voor particuliere thuiszorg in verschillende vormen. Wij bespreken samen met u een zorgplan, om zoveel mogelijk op uw behoeften in te spelen. Heeft u of uw naaste een groeiende behoefte aan thuiszorg, dan is het verstandig om zo vroeg mogelijk te vragen naar de mogelijkheden. Onze particuliere thuiszorg in Bussum zorgt ervoor dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

24-uurs zorg Bussum

Om verschillende redenen kan het zijn dat u behoefte heeft aan particuliere thuiszorg in Bussum. Wellicht aan 24-uurs zorg in Bussum? U wilt uiteraard zo lang mogelijk thuis blijven wonen, omdat deze omgeving voor u vertrouwd is. Uiteraard moet het thuis wonen niet ten koste gaan van uw comfort en uw gezondheid. In dit geval kan Zuster Jansen een oplossing bieden. Met professionele 24-uurs zorg, nachtzorg en andere zorgvormen kunnen wij bereiken dat u niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen. Bovendien werken we met kleine, vaste zorgteams waardoor u altijd dezelfde mensen bij u thuis ontvangt. U bouwt echt een band op met de zorgverleners en dat is niet alleen voor u, maar ook voor uw naasten erg prettig.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

Overal in het Gooi passende zorg ontvangen

Zuster Jansen kan in het Gooi voor u klaarstaan. U hoeft niet per se in Bussum te wonen, ook als u in de buurt woonachtig bent (bijvoorbeeld in Hilversum, Naarden of Laren) kunnen wij helpen. Wij geloven daarbij niet in wachtlijsten: iedereen moet direct een beroep kunnen doen op de zorg die nodig is. Dat betekent dat we ook in spoedgevallen al snel zorg op maat kunnen realiseren. Neem gerust contact op met onze zorgcoördinator, als u meer informatie wilt of als u behoefte heeft aan zorg op korte termijn.

Welke oplossing past bij u?

Bij Zuster Jansen bieden we een uitgebreide zorg- en dienstverlening, die voor iedereen op maat kan worden ingezet. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor 24-uurs zorg, nachtzorg, 12-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer of ouderenzorg in Bussum. Onze zorgverleners beschikken over jarenlange ervaring met zeer uiteenlopende situaties, waardoor ze u als geen ander kunnen bieden wat u nodig heeft. Is bij u de diagnose Alzheimer gesteld, of geldt dit voor een naaste? Dan kunt u ons direct inschakelen. Ook in spoedgevallen bieden we passende thuiszorg in Bussum. Hierdoor kunt u niet alleen langer thuis blijven wonen, ook kan een eventuele mantelzorger worden ontlast.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Thuiszorgwinkel Vitaal
Brinklaan 78B
1404 GL, Bussum
088-0300500
Contour Kliniek
Olmenlaan 38
1404 DG, Bussum
035-6922200
BENU Apotheek Bussum-Zuid
Piet Heinlaan 50-A
1403 TZ, Bussum
035-6931618
Apotheek Schermer B.V.
Brinklaan 110
1404 GS, Bussum
035-6913035
Fysiotherapie het Gooi
Nieuwe Spiegelstraat 12
1406 SH, Bussum
06 - 50265958
Huisartspraktijk Galema
Dorotheagaarde 26
1403 JV, Bussum
035-6915127

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Bussum? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: