Particuliere thuiszorg Hilversum

Hilversum is een grote stad, en als u op zoek gaat naar (particuliere) thuiszorg kan het lastig zijn om te bepalen wat het beste bij u past. Zuster Jansen is een particuliere thuiszorgorganisatie met een brede zorg- en dienstverlening, waarbij uw wensen en behoeften altijd centraal staan. Voor iedereen is passende zorg beschikbaar, en bovendien al op korte termijn: wij werken namelijk niet met wachtlijsten. Heeft u te maken gekregen met ziekte, een handicap of ouderdom, en wilt u professionele zorg inschakelen zodat u thuis kunt blijven wonen? Ontvangt u al mantelzorg of reguliere thuiszorg, maar zoekt u een aanvulling hierop? In alle gevallen kunt u terecht bij Zuster Jansen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden van particuliere thuiszorg Hilversum.

Ziekte van Alzheimer

Het kan zomaar zijn wanneer u ouder wordt of te maken krijgt met een (chronische) ziekte of dementie, dat u minder zelfredzaam bent en extra verzorging en/of verpleging nodig heeft. Zuster Jansen kan u deze hulp en ondersteuning bieden, wanneer en zo vaak als u nodig heeft. Wij kunnen in diverse situaties uitkomst bieden, bijvoorbeeld wanneer u te maken heeft met de ziekte van Alzheimer of net thuis bent na een heupoperatie. Zowel tijdelijk als permanent kunnen onze zorgverleners u thuis komen verzorgen en verplegen. Dit kan onder andere in de vorm van 24-uurs zorg, nachtzorg of zorg bij de ziekte van Alzheimer.

24-uurs zorg Hilversum

24-uurs zorg kan voor u de oplossing zijn als u, door welke omstandigheden dan ook, moeite heeft met zelfstandig functioneren. Zuster Jansen biedt zorg op maat, die volledig wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie. Er is dag en nacht een ervaren, betrouwbare zorgverlener bij u aanwezig. Omdat we werken met kleine zorgteams, voelt het al snel vertrouwd en hoeft u ook niet steeds te wennen aan vreemde gezichten. We houden altijd rekening met uw wensen en behoeften, bijvoorbeeld op het gebied van de dagelijkse routine of uw privacy. 24-uurs zorg in Hilversum kan bijvoorbeeld worden ingezet wanneer u te maken heeft gekregen met de ziekte van Alzheimer, of wanneer de laatste levensfase is aangebroken. Natuurlijk bieden we ook passende zorg in andere situaties. Meer informatie hierover geven we u graag ook persoonlijk.

24-uurs zorg van hoge kwaliteit

Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg in Hilversum. Kiest u voor deze zorgvorm, dan ontvangt u niet alleen verzorging en verpleging, maar ondersteuning in de breedste zin van het woord: we brengen de dag met u door zoals u dat wenst. Kunnen we u helpen bij het regelen van bepaalde zaken, of wilt u graag begeleiding bij het ondernemen van activiteiten? Geef het gerust bij ons aan als u uw zorgvraag kenbaar maakt. Uw persoonlijke wensen en behoeften zijn altijd leidraad bij het invullen van de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Meer ruimte voor mantelzorgers

In veel situaties zien we dat mantelzorgers moeite hebben met de combinatie tussen de intensieve zorg voor een naaste, en de drukte van het eigen leven. Het is tenslotte niet makkelijk om dagelijks voor iemand te zorgen als er ook andere verplichtingen zijn, zoals een baan, een gezin en sociale activiteiten. Maakt u ook gebruik van mantelzorg, maar wilt u deze persoon wat meer ruimte geven? Laat ons dan de zorgtaak (gedeeltelijk) overnemen, zodat u zeker weet dat u in goede handen bent en dat uw mantelzorger niet overbelast raakt. Deze hulp bieden wij niet alleen in Hilversum, maar bijvoorbeeld ook in Bussum, Naarden of andere Noord-Hollandse plaatsen. Wilt u meer weten over ouderenzorg in Hilversum, of particuliere thuiszorg in het algemeen? Vraag gerust informatie aan bij Zuster Jansen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Tergooiziekenhuizen Hilversum
Van Riebeeckweg 212
1213 XZ, Hilversum
088 7531753
Vegro Thuiszorgwinkel Hilversum
Oude Torenstraat 59
1211 BV Hilversum
0800 2887766
Kring-apotheek Van den Bergh
Hoge Naarderweg 3a
1217 AB, Hilversum
035 6214174
Huisartsenpraktijk 'DE VAART'
Vaartweg 163b
1217 SP, Hilversum
035 6219397
FysioHilversum de Vaartweg
Vaartweg 163c
1217 SP, Hilversum
035 6235300

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Hilversum? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: