Particuliere thuiszorg de Meern

Woont u in de Meern en bent u op zoek naar uitstekende zorg bij u thuis? Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg de Meern op hoog niveau. Wij kunnen u van dienst zijn met diverse soorten zorg, zodat er altijd ondersteuning beschikbaar is die goed bij uw situatie past. U kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen uit professionele 24-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg of 12-uurs zorg. Welke zorgvorm u ook kiest, uw persoonlijke wensen en behoeften staan altijd centraal. Dat zult u direct merken wanneer onze ervaren zorgverleners bij u over de vloer komen. Zuster Jansen streeft ernaar om u zo lang mogelijk thuis te laten wonen, ook als u te maken heeft gekregen met ziekte, een handicap of ouderdomskwalen.

Warme, persoonlijke zorg in uw eigen omgeving

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in de Meern en omgeving, om ervoor te zorgen dat u niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen als u dat niet wilt. Wij staan voor u klaar met zorg die u zelf kiest, zodat u zich altijd veilig en vertrouwd voelt bij de hulp en ondersteuning die u ontvangt. Wanneer u contact met ons opneemt en uw zorgwensen kenbaar maakt, stellen wij een team samen dat bestaat uit maximaal vijf ervaren, toegewijde zorgverleners. Deze mensen gaan, tijdelijk of permanent, een grote rol spelen in uw leven. Zij geven u de mogelijkheid om te doen wat u zelf kunt doen, maar bieden een helpende hand wanneer uw grens is bereikt. Ze verzorgen en verplegen u wanneer dat nodig is, maar vormen ook een steunpunt voor u en uw familie. Kortom: u bent altijd in goede handen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zuster Jansen is actief in heel Nederland

In zeer uiteenlopende situaties kunt u een beroep doen op particuliere thuiszorg in de Meern. Onze verzorgers beschikken over de ervaring en flexibiliteit die nodig is om goed in te kunnen schatten wat u nodig heeft. Kunnen we u van dienst zijn in een andere plaats, zoals Montfoort of Woerden? Neem dan gerust contact met ons op. Zuster Jansen is actief in heel Nederland, waarbij u nooit te maken krijgt met wachtlijsten.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Julius Gezondheidscentrum Leidsche Rijn
Molenpolder 20
3453 NZ, De Meern
030-6690800
Fysiotherapiepraktijkvan Leeuwen
Zandweg 86
3454 JX, De Meern
030-6663999
Mediq Apotheek De Meern
Zandweg 135
3454 HA, De Meern
030-6661507
Huisartsenpraktijk De Meent
Meentweg 166-A
3454 AZ, De Meern
030-6662174
Tandheelkundig Centrum Meerndijk
Meerndijk 56
3454 HS, De Meern
030-6667004

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan de Meern? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: