Particuliere thuiszorg Woerden

Krijgt u te maken met een chronische ziekte, of andere omstandigheden waardoor u niet alles meer zelf kunt? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u verblijf in een zorginstelling graag wil voorkomen.

U kunt dan kiezen voor particuliere thuiszorg in Woerden, die we volledig afstemmen op uw persoonlijke omstandigheden.

Bij Zuster Jansen werken zorgverleners die zich iedere dag 100 procent inzetten om u te geven wat u nodig heeft. Zij hebben affiniteit met uw situatie en beschikken over veel ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen. U bent dus altijd in goede handen.

Wij bieden verschillende vormen van professionele zorg. Wat kunnen we voor u betekenen? Laat het gerust weten door contact op te nemen met onze zorgcoördinator.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Welke particuliere thuiszorg kunt u in Woerden krijgen?

U kunt bij ons alle mogelijke vormen van thuiszorg inkopen. En precies in de hoeveelheid die u wenst: 5-, 12- en 24-uurszorg.

In de praktijk is er vaak een combinatie van verschillende soorten ondersteuning nodig. Die combinatie bepalen we samen: u vertelt ons wat u wenst, wij geven advies en stemmen onze hulp op maat af.

Op enkele veelgevraagde vormen van onze particuliere thuiszorg gaan we hieronder dieper in.

24-uurs zorg in diverse situaties

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, die in verschillende situaties kan worden ingezet. Zo worden we vaak ingeschakeld voor zorg bij de ziekte van Alzheimer, of passende begeleiding en verzorging in de laatste levensfase.

U ontvangt altijd warme, persoonlijke zorg waarbij uw gevoel centraal staat. Onze zorgverleners ondersteunen ook uw naasten wanneer zij aanwezig zijn: voor hen kan de situatie tenslotte ook zwaar zijn.

Wilt u ook zo lang mogelijk thuis blijven wonen, omringd door uw geliefden? Schakel dan ons in voor zorg die bij u past.

Meer over onze 24-uurszorg >

Thuiszorg bij Alzheimer

Alzheimer is één van de ingrijpendste ziektes die er bestaan. Als Alzheimer bij u is vastgesteld, heeft u hoe langer hoe meer ondersteuning nodig.

Vaak wordt deze ondersteuning in het begin door mantelzorgers op de schouders genomen: uw partner, een kind, andere familie of vrienden. Maar uiteindelijk wordt deze taak te zwaar. Er is dan op tijd professionele ondersteuning nodig, om overbelasting bij de mantelzorger te voorkomen.

Schakel daarom op tijd onze hulp in. Dat kan beginnen met 5-uurszorg, waarna we langzaam opschalen als dat nodig is. Want dan kunt u – ondanks de situatie – zo lang mogelijk thuis blijven wonen. En juist dat is zo belangrijk bij dementie: dat u in uw vertrouwde omgeving blijft.

Ook heel geschikt als overbruggingszorg, wanneer u wacht op een plek in het verpleeghuis!

Meer over onze thuiszorg bij Alzheimer >

Nachtzorg

Vaak is juist ‘s nachts (extra) hulp nodig. Bijvoorbeeld om naar het toilet te gaan. Of u wordt regelmatig heel onrustig wakker. Dan heeft u behoefte aan geruststellende handen aan het bed. Maar het kan ook zijn dat er zorghandelingen uitgevoerd moeten worden tussen slapen gaan en weer opstaan.

Natuurlijk: een mantelzorger doet dit met liefde voor u. Maar onderschat niet hoe zwaar dit is. Zeker als het om uw partner gaat, die ook al op leeftijd is.

Hoe fijn is het als er in die situatie een professionele zorgverlener in huis is. Iemand die – als het moet – wakker blijft?

De leden van onze kleine zorgteams kunnen zowel slaap- als waakdiensten draaien in Woerden. Het is maar net wat u nodig heeft.

Meer over onze nachtzorg >

Wat kost particuliere thuiszorg in Woerden?

Particuliere thuiszorg wordt in principe niet vergoed. Daarom wilt u natuurlijk weten wat onze tarieven zijn. Dat kan, maar daarvoor gaan we graag eerst met u in gesprek. We weten nu immers nog niet welke zorg u nodig heeft.

Neem daarom contact op, en maak een vrijblijvende eerste afspraak. Dan maken wij – op basis van uw wensen en onze expertise – een offerte op maat.

Particuliere thuiszorg in Woerden inkopen met een pgb

Beschikt u over een persoonsgebonden budget (pgb)? Of heeft u daar recht op? Dan kunt u dat inzetten om onze zorg in te kopen.

Onze zorg is van hoge kwaliteit. Dus u zult geen enkele moeite hebben om uw keuze te verantwoorden.

Met alle soorten pgb’s kunt u onze zorg inkopen (Wmo, Wlz en Zvw). Uiteraard bepaalt het soort pgb wel welke soort zorg u bij ons kunt inkopen. Met een Wmo-pgb kunt u bijvoorbeeld geen 24-uurszorg inkopen.

Wij kunnen u goed adviseren en begeleiden bij de besteding van uw pgb.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Waarom particuliere thuiszorg in Woerden van Zuster Jansen?

  • Heel snel hulp
    Heeft u met spoed hulp nodig? Dan kunnen we al binnen enkele uren bij u starten. Maar ook zonder spoed zetten we u niet op een wachtlijst; de hulp start op zeer korte termijn.
  • Altijd een vertrouwd gezicht
    Wij werken in heel Nederland – dus ook in Woerden – met kleine zorgteams van steeds dezelfde 5 personen. Dus u ziet telkens dezelfde gezichten. Met name bij dementie fijn, én belangrijk.
  • Kwaliteitszorg
    Particuliere thuiszorg is ook in Woerden populair omdat de kwaliteit meestal hoger ligt. Want omdat u met eigen geld de zorg inkoopt, zitten zorgmedewerkers nooit op de klok. U krijgt alle tijd en aandacht.

Bepaal zelf welke zorg u ontvangt

Particuliere thuiszorg in Woerden is zorg waar u geheel zelf over beslist. U bepaalt niet alleen welke zorgaanbieder het beste bij u past, ook geeft u vervolgens zelf aan welke soort en hoeveelheid zorg u wenst te ontvangen.

Hiervoor hoeft u geen goedkeuring te vragen aan uw zorgverzekeraar of gemeente. Heeft u een CIZ-indicatie voor zorg vanuit de Wlz, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een persoonsgebonden budget (pgb). Hiermee kunt u een deel van de particuliere thuiszorg bekostigen.

Ook zonder CIZ-indicatie kunt u te allen tijde een beroep doen op zorg op maat van Zuster Jansen. Hiervoor hoeft u bovendien niet in Woerden te wonen: Zuster Jansen is in heel Nederland actief, en kan dus ook helpen in Oudewater, Montfoort en andere Utrechtse plaatsen.

Vrijblijvend, persoonlijk advies

Nu weet u: ook in Woerden kunt u particuliere thuiszorg inkopen. Samen met u kijken we naar uw situatie, en richten daar de hulp op in. En het begint met een kosteloos, vrijblijvend gesprek:

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Carenalis Niercentrum Woerden
Polanerbaan 2
3447 GN, Woerden
0348-786600
Huisartsenpraktijk "Kievitstraat"
Kievitstraat 9g
3443 BD, Woerden
0348-415777
Medisch Centrum Molenvliet
Molenvlietbrink 13
3448 HT, Woerden
0348-410762
Apotheek Pelaene Hof
Terschellingkade 2
3446 BK, Woerden
0348-480481
Service Apotheek Woerden
Rubensstraat 54
3443 GG, Woerden
0348-500294

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Woerden? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: