Particuliere thuiszorg Deurne

Zuster Jansen is gespecialiseerd in intensieve thuiszorg. Dit betekent dat wij er dag en nacht voor u kunnen zijn als dat nodig is. Als u door ouderdom, ziekte of een handicap niet meer alles zelf kunt, doet u te allen tijde een beroep op onze professionele zorgverleners. Wij bieden onder andere 24-uurs zorg, terminale thuiszorg, nachtzorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Al deze vormen worden verzorgd door ervaren mensen die een passie hebben voor de zorg, en affiniteit hebben met uw specifieke situatie. U bent dus in goede handen.

Bij particuliere thuiszorg in Deurne staan onze zorgverleners niet alleen voor u, maar ook voor uw naaste familieleden klaar met passende ondersteuning.

24-uurs zorg Deurne

Particuliere thuiszorg of 24-uurs zorg Deurne kan in verschillende situaties een oplossing zijn. Misschien is er op dit moment een familielid dat voor u zorgt, maar wilt u deze mantelzorger graag ontlasten. Het kan ook zijn dat u op dit moment al zorg ontvangt, maar dat u méér of betere zorg zou willen ontvangen. Zuster Jansen biedt onder andere 24-uurs zorg, nachtzorg en palliatieve zorg. Het belangrijkst voor ons is echter altijd dat de zorg wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften, zodat het u aan niets ontbreekt. Omdat u bij Zuster Jansen niet te maken krijgt met wachtlijsten, kan de zorg al snel worden ingezet.

Langer thuis blijven wonen met passende hulp

Particuliere thuiszorg in Deurne biedt uitkomst wanneer u zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen. Zuster Jansen helpt u graag bij het realiseren van deze wens: ook als dit betekent dat we binnen enkele uren al klaar moeten staan. Wij werken niet met wachtlijsten, waardoor het altijd mogelijk is om zorg op maat in te zetten. Woont u niet in Deurne, maar in Helmond, Geldrop of een andere plaats in Noord-Brabant? Laat ons dan gerust weten wat u nodig heeft. Onze zorgverleners zijn namelijk actief in heel Nederland.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Voorkom dat uw mantelzorger overbelast raakt

De zorg van Zuster Jansen betekent niet alleen veel voor zorgvragers, maar ook voor hun familie. Maakt u momenteel gebruik van mantelzorg, maar dreigt deze persoon overbelast te raken? Dan kunt u onze professionele zorg inschakelen als aanvulling of vervanging. Zo krijgt iedereen meer ruimte voor zijn/haar eigen leven en kunt u gewoon genieten van elkaars gezelschap, zonder dat uw zorgbehoefte hier invloed op heeft. Wij vertellen u gerust vrijblijvend meer over de mogelijkheden in uw situatie. Neem hiervoor telefonisch of digitaal contact met ons op. Op de website leest u alvast meer over de mogelijkheden als het gaat om particuliere thuiszorg in Deurne.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Elkerliek Ziekenhuis, locatie Deurne
Dunantweg 16
5751 CB, Deurne
0493-328888
Huisartsenpraktijk van Dongen
Lagekerk 22
5751 KG, Deurne
0493-315111
Huisartsenpraktijk de Bie en de Kock
Tramstraat 27
5751 JK, Deurne
0493-313414
Apotheek in ‘t Groen
Kerkstraat 11
5751 BG, Deurne
0493-313167
Fysiotherapie Retera
Milhezerweg 34
5752 BC, Deurne
0493-314170

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Deurne? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: