Particuliere thuiszorg Geldrop

Als u op zoek bent naar zorg op hoog niveau, dan bent u aan het juiste adres bij Zuster Jansen. Onze professionele medewerkers geven u alle zorg en aandacht die u nodig heeft, terwijl zij ook uw familieleden zo goed mogelijk ondersteunen. U kunt contact met ons opnemen voor verschillende vormen van thuiszorg. Denk hierbij aan terminale thuiszorg, 12-uurs zorg of 24-uurs zorg. Ook is het mogelijk ons in te schakelen wanneer u of een familielid te maken krijgt met Alzheimer. Onze zorgverleners hebben affiniteit met uw situatie en combineren hun passie voor de zorg met hun ervaring en kennis.

24-uurs zorg Geldrop

Wanneer u kiest voor 24-uurs zorg in Geldrop, dan kiest u voor zorg en ondersteuning in de breedste zin van het woord. Niet alleen wordt u door de zorgverleners van Zuster Jansen zo goed mogelijk verzorgd en verpleegd, ook bieden wij passende thuiszorg bij dementie. Zuster Jansen werkt met kleine, vaste zorgteams. U ontvangt dus steeds dezelfde mensen bij u thuis. Niet alleen voor u, maar ook voor uw naasten is dit erg prettig. Omdat wij vinden dat iedereen zo snel mogelijk moet kunnen rekenen op de benodigde zorg, krijgt u bij Zuster Jansen niet te maken met wachtlijsten. Particuliere thuiszorg in Geldrop is warme, persoonlijke zorg waar u direct op kunt rekenen.

Heeft u behoefte aan méér of andere zorg?

Heeft u behoefte aan meer zorg dan u nu ontvangt, of wilt u een mantelzorger (gedeeltelijk) ontlasten? Dan denken wij graag met u mee over een passende zorgoplossing. Zuster Jansen werkt niet met wachtlijsten, waardoor we meteen hulp kunnen realiseren. Zelfs in spoedgevallen kan er binnen enkele uren een professionele zorgverlener bij u aanwezig zijn. Kies voor particuliere thuiszorg in Geldrop als u door omstandigheden niet meer alles zelf kunt, maar wanneer verblijf in een zorginstelling geen gewenste optie is.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Houd de regie over uw eigen leven

Particuliere zorg houdt in dat u alle controle heeft over de ondersteuning die u ontvangt. U bepaalt welke zorgaanbieder u inschakelt, en vervolgens geeft u zelf aan welke soort en hoeveelheid zorg u wenst te ontvangen. U kunt niet alleen bij ons terecht als u in Geldrop woont, maar ook in Eindhoven, Nuenen en andere Noord-Brabantse plaatsen staan we graag voor u klaar. De zorgverleners van Zuster Jansen zijn actief in heel Nederland actief. Wilt u meer weten over particuliere thuiszorg in Geldrop? Neem dan gerust contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


St. Anna Ziekenhuis
Bogardeind 2
5664 EH, Geldrop
040-2864040
BENU apotheek Geldrop
Langstraat 4
5664 GG, Geldrop
040-2862474
Apotheek Hofdael
Heuvel 8
5664 HK, Geldrop
040-2855487
Huisartsen Coevering
Winkelcentrum Coevering 31
5665 GA, Geldrop
040-2850167
Huisartsenpraktijk Het Atrium
Langstraat 1
5664 GE, Geldrop
040-2857644

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Geldrop? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.