Particuliere thuiszorg Domburg

Bent u om welke reden dan ook op zoek naar particuliere thuiszorg in Domburg? Zuster Jansen kan in iedere situatie een oplossing bieden. Wij bieden intensieve 24-uurs thuiszorg, bijvoorbeeld bij revalidatie, een (chronische) ziekte of bij ouderdomskwalen. Wilt u een opname in een externe zorginstelling uitstellen of voorkomen, zodat u in uw vertrouwde omgeving kan blijven wonen? Lees dan meer over het zorgaanbod van Zuster Jansen, om te bepalen welke vorm van particuliere thuiszorg het beste bij u past. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend contact opnemen om te vragen naar de mogelijkheden in uw persoonlijke omstandigheden. Wij staan voor u klaar.

Wat kunt u verwachten?

Kiest u voor particuliere 24-uurs zorg in Domburg, dan ontvangt u méér dan alleen de verzorging en verpleging die u nodig heeft. Onze zorgverleners brengen tenslotte de hele dag met u door, waarbij er veel ruimte is voor bijvoorbeeld activiteiten en uitstapjes. De verzorgers van Zuster Jansen houden voor u contact met de huisarts en apotheker, maar vormen ook een vast aanspreekpunt voor uw familie. Uw naasten kunnen altijd bij de verzorgers terecht als ze vragen of zorgen hebben. Heeft u niet 24 uur per dag zorg nodig, maar zoekt u wel passende ondersteuning? Dan is het voor ons ook mogelijk om 12-uurs zorg te bieden, overdag of in de nacht.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Particuliere zorg inzetten zoals u dat wenst

Particuliere thuiszorg in Domburg door Zuster Jansen kunt u, indien gewenst, uitstekend combineren met reguliere thuiszorg of mantelzorg. Waar u ons ook voor inschakelt, onze hulp wordt altijd volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Woont u niet in Domburg, maar in Goes, Middelburg of Vlissingen? Ook dan kunt u direct een beroep doen op ondersteuning die bij u past. Zuster Jansen is namelijk actief in heel Nederland en staat gelijk voor u klaar, zonder dat u op een wachtlijst komt te staan. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk Domburg
J.W. Schuurmanstraat 6
4357 EK, Domburg
0118 581271
Praktijk voor Fysiotherapie en Osteopathie Kempe & Timmermans
Zuidstraat 14
4357 BH, Domburg
0118 584 625
Admiraal de Ruyter ziekenhuis
Noordbolwerk 35
4331 SH, Middelburg
0118 672710

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Domburg? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: