Particuliere thuiszorg Goes

Voor de beste zorg in Nederland hoeft u niet naar de Randstad: overal in ons land kunt u aanspraak maken op de zorg van Zuster Jansen. Met onze hulp kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, ondanks (chronische) ziekte, een handicap of ouderdomskwalen. Het enige wat u hoeft te doen om particuliere thuiszorg in Goes of omgeving te regelen, is bellen met onze zorgcoördinator. Samen bespreken we uw situatie, en bepalen we welke zorg het beste kan worden ingezet in uw omstandigheden. U kunt bij ons onder andere terecht voor intensieve 24-uurs zorg, die volledig wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Wat houdt 24-uurs zorg in?

Kiest u voor 24-uurs zorg van Zuster Jansen, dan kunt u verblijf in een zorginstelling uitstellen of zelfs geheel voorkomen. Heeft u te maken gekregen met een handicap, (chronische) ziekte of ouderdomskwalen? Ook voor u kan het dan mogelijk zijn om langer thuis te blijven wonen, met de hulp van onze professionele zorgverleners. U ontvangt niet alleen de nodige verzorging en verpleging, ook kunt u rekenen op praktische en emotionele begeleiding. Wilt u graag op bezoek bij een vriend of vriendin, of vindt u het leuk om een theatervoorstelling bij te wonen? Geef gerust aan wat u graag zou willen doen, dan houden onze verzorgers daar rekening mee.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Ook in andere delen van Zeeland

Zuster Jansen staat niet alleen voor u klaar met particuliere thuiszorg in Goes: voor passende 24-uurs zorg of 12-uurs zorg (‘s nachts of overdag) kunt u eveneens terecht in Domburg, Middelburg of Vlissingen. Sterker nog: Zuster Jansen is actief in heel Nederland, en kan direct zorgen voor ondersteuning op maat. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden, of wilt u direct uw zorgwens bij ons neerleggen? Neem dan gerust even contact op met onze zorgcoördinator, via 020-6366837.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Admiraal de Ruyter ziekenhuis
\'s-Gravenpolderseweg 114
4462 RA, Goes
0113-234000
Huisartsenpraktijk E.R.C. Rijken
Beethovenlaan 3a
4462 JC, Goes
0113-252797
Huisartsenpraktijk De Pijlers
Van Dusseldorpstraat 3
4461 LT, Goes
0113-272000
Mediq apotheek De Goese polder
Thorbeckelaan 1
4463 VA, Goes
0113-228228
Fysio for you
Da Vinciplein 8
4462 GX, Goes
0113- 229933

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Goes? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: