Particuliere thuiszorg Middelburg

Zuster Jansen is een particuliere thuiszorgorganisatie die zich inzet voor uw belangen. Welke zorgvraag u ook heeft, wij kunnen voor iedereen een passende oplossing bieden. Wilt u particuliere thuiszorg in Middelburg ontvangen van de beste kwaliteit? Dan staat Zuster Jansen graag voor u klaar. Wanneer u ons laat weten wat u nodig heeft, wordt er een klein, vast zorgteam voor u samengesteld. Dit team bestaat uit maximaal vijf ervaren zorgverleners, om ervoor te zorgen dat u alle kans krijgt om een hechte vertrouwensband met ze op te bouwen. U krijgt niet steeds te maken met ‘vreemde gezichten’, en ook uw familie heeft altijd een vast aanspreekpunt. Lees op onze website gerust meer over ons aanbod particuliere thuiszorgoplossingen.

Gespecialiseerd in 24-uurs zorg bij u thuis

Zuster Jansen is in heel Nederland actief, en is met name gespecialiseerd in het verlenen van intensieve 24-uurs zorg. Deze zorg kan uitstekend worden ingezet wanneer u te maken heeft gekregen met een handicap, (chronische) ziekte of ouderdom. Wij kunnen daarbij bovendien taken overnemen van mantelzorgers, zodat zij weer meer ruimte krijgen voor hun eigen baan, gezin en sociale leven. Heeft u ook dag en nacht ondersteuning nodig, maar wilt u daarvoor niet naar een zorginstelling verhuizen? Kies dan voor particuliere thuiszorg Middelburg door Zuster Jansen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Wij informeren u graag over de mogelijkheden

Bent u op zoek naar particuliere zorg die u kunt combineren met reguliere thuiszorg of mantelzorg? Kies dan voor 12-uurs zorg, die overdag of in de nacht beschikbaar is. Bij Zuster Jansen wordt niet gewerkt met wachtlijsten: u kunt dus rekenen op snelle ondersteuning, of u nu in Middelburg, Goes, Vlissingen of Domburg woont. Particuliere thuiszorg van Zuster Jansen is zorg waar u zelf te allen tijde de controle over heeft: u bepaalt welke soort en hoeveelheid ondersteuning u van ons ontvangt. Wilt u meer weten over het regelen van particuliere zorg, of heeft u direct verzorging nodig? Neem dan gerust eens contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Admiraal de Ruyter Ziekenhuis
Noordbolwerk 35
4331 SH, Middelburg
0118 672710
GGD Middelburg
St. Sebastiaanstraat 12
4331 PL, Middelburg
0118 655050
Apotheek Hummelen
Markt 69
4331 LL, Middelburg
0118 612134
Fysiotherapie Dauwendaele Middelburg
Roozenburglaan 16
4337 JH, Middelburg
0118 613072
Huisartsengroep ‘t Stadshart
Simpelhuisstraat 1
4331 PH, Middelburg
0118 673030

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Middelburg? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: