Particuliere thuiszorg Veenendaal

Krijgt u te maken met (chronische) ziekte, een handicap of ouderdomskwalen, dan kan de behoefte aan zorg sterk groeien. Wij kunnen ons voorstellen dat u het liefst zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen, en dat u daarom op zoek gaat naar thuiszorg die bij u past. Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in Veenendaal en omgeving. Particuliere thuiszorg houdt in dat u zelf de gewenste ondersteuning kiest, regelt en betaalt. Vooral de keuzevrijheid geeft voor veel mensen de doorslag: u kunt op deze manier tenslotte goed naar uw gevoel luisteren, en zelf aangeven wat u prettig vindt. Particuliere thuiszorg in Veenendaal omdat verschillende zorgvormen, die volledig worden afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden.

Zorg bij de ziekte van Alzheimer

Particuliere thuiszorg in Veenendaal is zorg met respect en aandacht, waarbij er altijd kleine, vaste teams zijn die voor u komen zorgen. Zo ziet u steeds dezelfde gezichten en kunt u echt een band opbouwen met de zorgverleners. Particuliere thuiszorgorganisatie Zuster Jansen biedt thuiszorg op maat. Dit houdt in dat we de zorg altijd volledig afstemmen op uw persoonlijke situatie. U kunt bijvoorbeeld 24-uurs zorg ontvangen, nachtzorg of zorg bij de ziekte van Alzheimer. Dat hangt altijd af van uw wensen en behoeften.

Privé zorg van de beste kwaliteit

Zuster Jansen is een professionele particuliere thuiszorgorganisatie. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in intensieve 24-uurs zorg, nachtzorg, 12-uurs zorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Onze zorg- en dienstverlening is niet alleen beschikbaar in Veenendaal, maar ook in Rhenen, Amerongen en andere Utrechtse plaatsen. Sterker nog: wij zijn in heel Nederland actief en omdat we niet met wachtlijsten werken, kunnen we ook bij een spoedgeval snel schakelen. Wilt u verblijf in een zorginstelling zo lang mogelijk uitstellen, of in zijn geheel voorkomen? Doe dan een beroep op particuliere thuiszorg in Veenendaal van Zuster Jansen.

24-uurs zorg Veenendaal

Bij Zuster Jansen kunt u terecht voor diverse vormen van particuliere thuiszorg. 24-uurs zorg in Veenendaal is onze specialiteit, waarbij onze professionele zorgverleners bij u thuis komen om voor u te zorgen. Met maximaal vijf zorgverleners wordt er voor u een zorgteam samengesteld. Dit betekent dat het altijd dezelfde mensen zijn die voor u komen zorgen, zodat er zoveel mogelijk rust en continuïteit ontstaat in uw leven. Onze 24-uurs zorg wordt verleend op hoog niveau. U kunt hierbij rekenen op uitstekende verzorging en verpleging, waarbij uw persoonlijke wensen en behoeften centraal staan. Ook zijn we er voor u wanneer u behoefte heeft aan gezelschap of een luisterend oor. Uiteraard houden we hierbij rekening met uw privacy en andere wensen. Graag bespreken we samen met u uw zorgvraag, zodat we passende zorg bij u thuis kunnen inzetten.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Flexibele, toegewijde zorgverleners staan voor u klaar

De zorgverleners van Zuster Jansen hebben ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen. Ze kunnen u begeleiden in de laatste levensfase, maar ze weten ook precies wat u nodig heeft als u net een ingrijpende heupoperatie achter de rug heeft. Wanneer u contact met ons opneemt, wordt er een vast zorgteam samengesteld dat bestaat uit maximaal vijf personen. U leert uw verzorgers al snel goed kennen, en ook uw familie zal het prettig vinden om steeds dezelfde gezichten te zien. Wilt u graag met ons in gesprek gaan over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Ziekenhuis Gelderse Vallei, Polikliniek Veenendaal
Spoorlaan 5
3903 XS, Veenendaal
0318-433 232
Huisartsenpraktijk de Jong
Prins Bernhardlaan 28
3901 CC, Veenendaal
0318-543 304
Apotheek Zwaaiplein
Synagogestraat 8
3901 TS, Veenendaal
0318-519 101
Praktijk voor Fysiotherapie Spanbalans
Vendelier 41
3905 PB, Veenendaal
0318-628 128
Zorggroep Charim, Charim Vitaal- Ergotherapie, locatie Veenendaal
Grote Beer 10
3902 HK, Veenendaal
0900-0400 211

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Veenendaal? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.