Particuliere thuiszorg Etten-Leur

De professionele zorgverleners van Zuster Jansen kunnen altijd voor u klaarstaan wanneer u dat nodig heeft. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een (chronische) ziekte, ouderdomskwalen of een handicap? Dan weet u hoe lastig het kan zijn om zonder hulp de dag door te komen. Voor sommige mensen lijkt verblijf in een zorginstelling bijna onvermijdelijk. Zuster Jansen wil u graag helpen, bijvoorbeeld wanneer u het liefst zo lang mogelijk thuis zou willen blijven wonen. Wij bieden particuliere thuiszorg in Etten-Leur, die volledig wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. U kiest uit verschillende zorgvormen, waaronder 24-uurs zorg, 12-uurs zorg en nachtzorg.

24-uurs zorg Etten-Leur

24-uurs zorg Etten-Leur door Zuster Jansen is zorg die op alle mogelijke manieren precies wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie. Niet alleen bieden we de juiste soort zorg, ook kunnen we deze zo veel en zo lang inzetten als bij u nodig is. Heeft u intensieve 24-uurs zorg nodig, voor slechts een paar weken? Dan staan wij voor u klaar. Heeft u ons alleen ‘s nachts nodig, maar dan voor enkele maanden, zoals overbruggingszorg, of een onbepaalde tijd? Ook dan is Zuster Jansen in te schakelen.

Ondersteuning ontvangen zoals u dat wenst

De zorgverleners van Zuster Jansen ondersteunen u zoals u dat wenst. U kunt ons inschakelen voor dag en nacht ondersteuning, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een combinatie te maken met reguliere thuiszorg of mantelzorg. Dit kan een oplossing zijn wanneer u uw mantelzorger wilt ontlasten, of wanneer u nu onvoldoende reguliere thuiszorg ontvangt. Voor de zorg van Zuster Jansen is geen CIZ-indicatie nodig voor zorg vanuit de Wlz, hoewel u met indicatie natuurlijk net zo welkom bent. U komt in dat laatste geval mogelijk in aanmerking voor een pgb (persoonsgebonden budget), waarmee u een deel van de zorg kunt bekostigen. Wilt u meer weten over het regelen van particuliere zorg? Dan helpt onze zorgcoördinator u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Langer thuis blijven wonen met zorg op maat

De zorg van Zuster Jansen is overal in Nederland direct beschikbaar. Wij staan dus niet alleen voor u klaar met particuliere thuiszorg in Etten-Leur, maar bijvoorbeeld ook in Sint Willebrord, Bosschenhoofd of Oudenbosch. We werken daarbij niet met wachtlijsten, waardoor we ook in spoedgevallen snel hulp kunnen bieden. Heeft u onverwachts te maken gekregen met lastige omstandigheden en kunt u zonder ondersteuning niet lang meer thuis blijven wonen? Schakel dan Zuster Jansen in voor professionele particuliere thuiszorg in Etten-Leur. Op onze website leest u meer over de mogelijkheden als het gaat om onze zorg- en dienstverlening. Hoort u liever persoonlijk wat u van onze zorg kunt verwachten? Bel dan met 020-6366837.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Amphia Ziekenhuis, locatie Trivium
Trivium 76
4873 LP, Etten-Leur
076-5955000
Huisartsenpraktijk Haze en Offringa
Kerkwerve 54
4873 CJ, Etten-Leur
076-5013344
Het Huisartsenteam Nassaulaan
Nassaulaan 7
4872 CW, Etten-Leur
076-5012378
Kring-apotheek Sturm
Markt 122
4875 CH, Etten-Leur
076-5034049
CentrumFIT Fysio
Couperuslaan 22
4873 LR, Etten-Leur
076-8200345

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Etten-Leur? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: