Particuliere thuiszorg Glimmen

Wat uw specifieke reden ook is, u kunt te allen tijde gebruikmaken van particuliere thuiszorg in Glimmen door Zuster Jansen. Zuster Jansen staat in iedere situatie voor u klaar. Heeft u te maken gekregen met (chronische) ziekte of een handicap, en wilt u niet naar een zorginstelling te verhuizen om de zorg te ontvangen die u nodig heeft? Dan kunt u op korte termijn al rekenen op onze ondersteuning. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Er is altijd een vorm van zorg die bij u past, welke zorgvraag u ook heeft.

Zorg in de breedste zin van het woord

Particuliere thuiszorg in Glimmen door Zuster Jansen is verzorging van de beste kwaliteit. Onze zorgverleners hebben veel ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen, waardoor ze als geen ander kunnen bieden wat u nodig heeft. Wij horen graag wat uw persoonlijke wensen en behoeften zijn, zodat onze verzorgers optimaal kunnen helpen. Wilt u bijvoorbeeld graag activiteiten ondernemen, waarbij u hulp nodig heeft van een professionele begeleider? Dan is dat uitstekend mogelijk. De zorgverleners van Zuster Jansen houden contact met uw huisarts en apotheker, maar ze gaan bijvoorbeeld ook graag met u mee wanneer u een bezoek wil brengen aan een vriend of vriendin.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Hoe regelt u particuliere thuiszorg van Zuster Jansen?

Het enige wat u hoeft te doen om particuliere zorg te regelen, is bellen met Zuster Jansen. Wij plannen dan een intakegesprek met u, waarin we bespreken wat u verwacht van particuliere thuiszorg in Glimmen. Omdat we niet met wachtlijsten werken, kunt u ons direct inschakelen. Als het nodig is, kan er binnen enkele uren een professionele verzorger bij u aanwezig zijn. Wilt u meer weten over onze zorg- en dienstverlening in Glimmen, Mussel, Haren of Groningen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Praktijk voor Fysiotherapie Glimmen
Rijksstraatweg 124
9756 AK, Glimmen
050 4062254
Mediq Apotheek Oosterhaar
Mellenssteeg 41 D
9753 HL, Haren
050 5347495
Martini Ziekenhuis
Van Swietenplein 1
9728 NT, Groningen
050 524 5245

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Glimmen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.