Particuliere thuiszorg in Groningen

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Groningen? Zuster Jansen biedt u de meest complete zorg, volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Onze zorgverleners staan voor u klaar, met ondersteuning die gebaseerd is op respect en aandacht. Bent u op zoek naar passende zorg bij u thuis, zodat u (nog) niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen? Laat ons dan gerust helpen. Wij kunnen al op zeer korte termijn worden ingeschakeld, omdat we niet met wachtlijsten werken. Wanneer dat nodig is, kan er binnen enkele uren al een professionele verzorger bij u aanwezig zijn.

24-uurs zorg Groningen

Het kan in verschillende situaties voorkomen dat u extra verzorging of verpleging nodig heeft, zonder dat u daarvoor in het ziekenhuis hoeft te verblijven. Verblijf in een zorginstelling is dan een optie, maar de meeste mensen willen liever thuis blijven wonen zolang dat kan. Wat er dan nodig is, is thuiszorg op maat. Zuster Jansen kan helpen door particuliere thuiszorg in Groningen te bieden. Dit kan 24-uurs zorg zijn, zorg bij de ziekte van Alzheimer, of bijvoorbeeld nachtzorg: wij kijken naar uw persoonlijke wensen en behoeften, en samen bepalen we hoe wij de zorg voor u het beste kunnen vormgeven. Het grote voordeel aan particuliere thuiszorg is dat u altijd de controle houdt over de zorg die u ontvangt. Onze betrokken, ervaren zorgverleners zetten zich iedere dag weer 100 procent voor u in.

Langer thuis blijven wonen met passende zorg

Particuliere thuiszorg in Groningen, Mussel, Haren of andere plaatsen is erop gericht om u zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Soms vereist dat intensieve 24-uurs zorg, als u bijvoorbeeld te maken heeft gekregen met een (chronische) ziekte of ingrijpende beperking. Als u niet per se behoefte heeft aan ondersteuning voor dag en nacht, dan zijn er ook andere mogelijkheden. Zuster Jansen is eveneens gespecialiseerd in 12-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Ontvangt u momenteel al reguliere thuiszorg of mantelzorg, en zoekt u daar een aanvulling op? Of wilt u deze zorg vervangen? Zuster Jansen helpt u graag, hoe ingewikkeld uw omstandigheden ook lijken te zijn,

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Vraag gerust om meer informatie

De zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen is niet alleen beschikbaar in Groningen, maar bijvoorbeeld ook in Haren, Mussel, Glimmen en andere plaatsen in de buurt. Wij zijn namelijk actief in heel Nederland, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen gelijk een beroep kan doen op de zorg die nodig is. Wilt u graag meer informatie over particuliere thuiszorg in Groningen, of de invulling ervan? Neem dan gerust eens contact op met onze zorgcoördinator. Dit is altijd vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


UMC Groningen
Hanzeplein 1
9713 GZ, Groningen
050-3616161
MRI Centrum
Antonius Deusinglaan 2
9713 AW, Groningen
0880-888888
Ommelander Ziekenhuis Groep
Jachtlaan 50
9934 JD, Delfzijl
0596-644444
UMC Groningen (locatie Haren)
Dilgtweg 5
9751 ND, Haren
050-5338911

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan in Groningen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: