Particuliere thuiszorg Groningen

Wilt u graag zo lang mogelijk in uw eigen omgeving blijven wonen? Overweeg dan particuliere thuiszorg Groningen door Zuster Jansen. Waar u ook woont in deze provincie, onze zorgverleners komen bij u thuis voor ondersteuning die écht bij u past. Wij streven ernaar om een passend antwoord te bieden op iedere zorgvraag, en dit doen wij zonder u eerst op een wachtlijst te zetten. Zoekt u zorg van hoge kwaliteit in Groningen, Haren, Mussel of een andere Groningse plaats? Lees dan gerust verder over de mogelijkheden.

24-uurs verzorging en verpleging

Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, die in allerlei situaties kan worden ingezet. We helpen bijvoorbeeld veel mensen die lijden aan de ziekte van Alzheimer. Door te kiezen voor professionele hulp die dag en nacht beschikbaar is, voorkomt u dat een eventuele mantelzorger overbelast raakt. Familieleden hoeven niet langer een zware zorgtaak op zich te nemen, maar kunnen gewoon genieten van uw gezelschap wanneer zij bij u zijn. 24-uurs zorg houdt bovendien ook dat de zorgverleners voor u klaarstaan met een een luisterend oor en hulp bij de dagelijkse activiteiten. Samen koken, boodschappen doen, bij iemand op visite gaan: we vullen de dag zoveel mogelijk in zoals u dat wenst.

Laat ons de zorgtaak (gedeeltelijk) overnemen

Het is uitstekend mogelijk om de hulp van Zuster Jansen te (blijven) combineren met mantelzorg of reguliere thuiszorg. In dat geval kunt u bijvoorbeeld kiezen voor 12-uurs zorg of nachtzorg. Wij kennen al onze zorgverleners persoonlijk, waardoor we voor u een zorgteam samen kunnen stellen dat echt bij u en uw situatie past. De teams die wij inzetten bestaan uit maximaal vijf zorgverleners, zodat u niet steeds ‘vreemde gezichten’ over de vloer krijgt. Wilt u graag meer informatie over particuliere thuiszorg in Groningen? Neem contact op met onze zorgcoördinator, die u ook kan adviseren over zorgoplossing in uw persoonlijke situatie.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Neem direct contact op voor advies

 

Selecteer plaats

error: