Particuliere thuiszorg Vlissingen

Bij Zuster Jansen kunt u altijd terecht voor intensieve 24-uurs zorg. Deze zorg kan in zeer uiteenlopende situaties worden ingezet, waarbij de invulling volledig afhangt van uw persoonlijke wensen en behoeften. We kunnen er dag en nacht voor u zijn in de laatste levensfase, bij de ziekte van Alzheimer of wanneer andere ingrijpende omstandigheden aan bod komen. U hoeft daarbij niet te vrezen voor een wachtlijst: Zuster Jansen streeft ernaar om u zo snel mogelijk te komen helpen, in de meeste gevallen is dat binnen enkele uren al mogelijk. Wilt u verblijf in een zorginstelling uitstellen, of zelfs geheel voorkomen? Laat ons dan gerust weten welke vorm van particuliere thuiszorg in Vlissingen u nodig heeft.

Altijd een oplossing die langer thuis wonen mogelijk maakt

Is dag en nacht verzorging ontvangen in uw geval geen gewenste oplossing? Dan kunt u bij Zuster Jansen eveneens terecht voor 12-uurs zorg, die overdag of in de nacht kan plaatsvinden. Deze oplossing is vooral geschikt wanneer u particuliere zorg zou willen combineren met reguliere thuiszorg, of met de zorg door één van uw naasten. Welke hulp u ook nodig heeft, onze ervaren zorgverleners staan graag voor u klaar. Wij werken met kleine, vaste teams, die bestaan uit maximaal vijf verzorgers. Zo bouwt u al snel een band op met de mensen die bij u thuis komen, en heeft ook uw familie een vast aanspreekpunt. Voor warme, persoonlijke zorg in Vlissingen bent u bij Zuster Jansen aan het juiste adres.

24-uurs zorg Vlissingen

24-uurs zorg in Vlissingen maakt het mogelijk om (langer) thuis te blijven wonen, ondanks bijvoorbeeld een ziekte of een handicap. Wanneer u thuis niet langer zelfstandig kunt functioneren, is het mogelijk om een beroep te doen op Zuster Jansen. Wij bieden 24-uurs zorg in Vlissingen, maar zeker ook in de rest van Zeeland. Mantelzorgers kunnen (gedeeltelijk) worden ontlast wanneer u ons om hulp vraagt, en verblijf in een zorginstelling kan worden uitgesteld. 24-uurs zorg kan worden ingezet wanneer u door omstandigheden verzorging nodig hebt. Wij helpen bijvoorbeeld veel mensen die lijden aan Alzheimer of een andere vorm van dementie, maar natuurlijk zijn we ook in andere situaties in staat om te helpen. Bovendien kan dat op korte termijn, omdat Zuster Jansen niet met wachtlijsten werkt.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Het voordeel van particuliere zorg in Vlissingen

Bij Zuster Jansen ontvangt u particuliere thuiszorg in Vlissingen. ‘Particulier’ wil in dit geval zeggen dat u deze zorg zelf kiest, regelt en bekostigt. Wanneer u een CIZ-indicatie heeft voor zorg vanuit de Wlz, komt u mogelijk in aanmerking voor een persoonsgebonden budget. Hiermee kunt u zelf een deel van de ondersteuning inkopen. U heeft bij Zuster Jansen echter geen indicatie nodig om aanspraak te kunnen maken op zorg die bij u past. Woont u in Vlissingen, Middelburg, Goes of Domburg? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op met onze zorgcoördinator. Onze zorgverleners zijn namelijk actief in heel Nederland, en helpen u graag op de korte termijn.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Admiraal de Ruyter Ziekenhuis, locatie Vlissingen
Koudekerkseweg 88
4382 EE, Vlissingen
0118-425000
Huisartsenpraktijk "Andreas Vesalius"
Westerbaan 16
4386 CR, Vlissingen
0118-760010
Huisartspraktijk Ouwerkerk
Gerbrandystraat 6
4384 NH, Vlissingen
0118-465498
Apotheek Govert Flinck
Govert Flincklaan 51
4383 WB, Vlissingen
0118-473463
Diëtistenpraktijk Fanoy
Suze Groeneweglaan 94
4385 KP, Vlissingen
0118-412954

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Vlissingen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: