Particuliere thuiszorg Heemskerk

Alleen het beste is goed genoeg voor u. Daarom kiest u, als het gaat om particuliere thuiszorg in Heemskerk, voor de zorg van Zuster Jansen. Wij werken met kleine, vaste zorgteams die niet alleen u, maar ook uw familie ondersteuning bieden. Onze zorgverleners hebben affiniteit met uw situatie en zullen er alles aan doen om u een zo prettig en veilig mogelijk gevoel te geven. Op deze manier hoeft u niet naar een zorginstelling te verhuizen, maar kunt u gewoon in uw vertrouwde omgeving blijven. Bij Zuster Jansen werken we bovendien niet met wachtlijsten. U hoeft dus geen weken te wachten op de zorg die u nodig heeft!

Particuliere thuiszorg Heemskerk is een onderdeel van de zorg- en dienstverlening die Zuster Jansen biedt. Wat kunt u verwachten wanneer u onze zorg bij u thuis aanvraagt? U kunt in eerste instantie rekenen op intensieve privé verzorging en verpleging, verleend door betrouwbare en zeer ervaren zorgverleners. Daarnaast kunt u verwachten dat Zuster Jansen zorg bij u thuis verleent zoals u dit wenst. Bijvoorbeeld 5-uurs zorg of passende thuiszorg bij dementie. U kunt eerst met onze zorgcoördinator uw persoonlijke situatie bespreken, zodat wij een goed beeld hebben van de zorg die u nodig heeft. Geeft u hierbij vooral uw specifieke wensen en behoeften aan, zodat onze zorgverleners hier optimaal rekening mee kunnen houden. Neem contact op.

Onze zorg ontwikkelt met u mee

Zuster Jansen biedt passende zorg in zeer uiteenlopende situaties. Zo kunt u bij ons terecht voor intensieve 24-uurs zorg en verpleging, bijvoorbeeld bij de ziekte van Alzheimer. Omdat deze ziekte bij iedere persoon een andere verloop heeft, wordt deze zorg volledig afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden. Verandert uw zorgbehoefte of is er meer hulp nodig, dan ontwikkelt onze dienstverlening met u mee. Op deze manier kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, terwijl u alle zorg ontvangt die u nodig heeft. De zorgverleners van Zuster Jansen houden nauw contact met uw behandelend arts en eventuele transferverpleegkundige, zodat de hulp voor u zo efficiënt mogelijk wordt gerealiseerd.

24-uurs zorg Heemskerk

Zuster Jansen is een particuliere thuiszorgorganisatie die passende zorg biedt in heel Nederland. U kunt bij ons terecht voor onder andere 24-uurs zorg in Heemskerk. Deze vorm van hulp is bedoeld voor mensen die het liefst zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen, ook als zij te maken krijgen met ziekte of een handicap. Dankzij de aanwezigheid van een ervaren, betrouwbare zorgverlener, bent u altijd in goede handen en ontvangt u de verzorging die bij u past.

Eventuele mantelzorgers kunnen worden ontlast en u krijgt altijd ondersteuning waar u zich prettig bij voelt. Zuster Jansen wordt vaak ingeschakeld door mensen met een specifieke zorgvraag. Is bijvoorbeeld de diagnose Alzheimer bij u gesteld, of wilt u graag thuis verblijven in de laatste levensfase? Dan staan onze professionele zorgverleners voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Geef uw mantelzorger(s) meer ruimte

Maakt u op dit moment gebruik van mantelzorg, maar zou u dat het liefst anders zien? Om te voorkomen dat mantelzorgers overbelast raken, kunt u kiezen voor particuliere thuiszorg in Heemskerk van Zuster Jansen. Wij kunnen de hele zorgtaak overnemen, maar we kunnen bijvoorbeeld ook ondersteuning bieden in de vorm van 12-uurs zorg of nachtzorg. Deze zorgvormen zijn ook te combineren met reguliere thuiszorg. Natuurlijk staan we niet alleen in Heemskerk, maar bijvoorbeeld ook in Beverwijk of Uitgeest voor u klaar. Overal in Noord-Holland, en zelfs overal in Nederland, biedt Zuster Jansen graag het antwoord op uw zorgvraag.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Rode Kruis Ziekenhuis, Buitenpolikliniek Heemskerk
Mozartstraat 201
1962 AL, Heemskerk
0251-265555
Huisartsenpraktijk Broekpolder
Steenhouwerskwartier 29
1967 KD, Heemskerk
0251-257257
Huisartsenpraktijk Verkruisen
Simon van Haerlemstraat 50
1962 VD, Heemskerk
0251-234555
Apotheek Medistate
Mozartstraat 207
1962 AL, Heemskerk
0251-242024

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Heemskerk? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.