Particuliere thuiszorg Uitgeest

Bent u door ziekte, handicap, een operatie of ouderdom gedwongen om opname in een zorginstelling te overwegen? Dan kan Zuster Jansen wellicht een oplossing bieden. Zuster Jansen biedt namelijk particuliere thuiszorg in Uitgeest en omgeving, en dit is ondersteuning die in vrijwel iedere situatie toegepast kan worden. Overbruggingszorg, zorg in de palliatieve of terminale fase, intensieve 24-uurs zorg en nachtzorg zijn voorbeelden van de vele mogelijkheden. Omdat het hier gaat om particuliere thuiszorg, houdt u zelf altijd de controle over de soort en hoeveelheid hulp die u ontvangt. Met onze professionele ondersteuning is het in veel gevallen mogelijk om verblijf in een zorginstelling uit te stellen of zelfs geheel te voorkomen.

Nooit wachten op de zorg die u nodig heeft

Woont u in Uitgeest, Castricum, Alkmaar of een andere plaats in Noord-Holland? Dan staat Zuster Jansen al op korte termijn voor u klaar met passende privé zorg. Wij geloven namelijk niet in wachtlijsten, omdat iedereen direct een beroep moet kunnen doen op de zorg die nodig is. Het is dus ook mogelijk dat onze zorgverleners u met spoed komen ondersteunen. Schakelt u ons in voor particuliere thuiszorg in Uitgeest, dan ontvangt u veel meer dan verzorging en verpleging. De ervaren, toegewijde verzorgers stellen uw persoonlijke wensen en behoeften centraal, waardoor er veel ruimte is voor individuele aandacht. Wilt u graag activiteiten ondernemen, zoals het bezoeken van een vriend of vriendin? Dan maken we dat graag mogelijk voor u, door begeleiding en gezelschap te bieden.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Altijd passende zorg, bijvoorbeeld bij de ziekte van Alzheimer

We noemden al een aantal voorbeelden van onze uitgebreide zorg- en dienstverlening, maar ook in specifieke situaties kunt u bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld de diagnose Alzheimer gesteld gekregen, of geldt dit voor uw naaste? Laat ons dan helpen, met zorg bij de ziekte van Alzheimer die precies wordt ingericht zoals u dat wenst. Onze zorgverleners beschikken over veel kennis en ervaring met zeer uiteenlopende situaties, waardoor ze flexibel zijn en goed kunnen inschatten wat u nodig heeft. Daarnaast staan ze niet alleen klaar voor u, maar ook voor uw familie. Voor hen kan het tenslotte ook lastig zijn om met de situatie om te gaan. Wat kunnen we voor u betekenen in Uitgeest? Laat het ons gerust weten.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Apotheek Uitgeest
Molenstraat 1b
1911 BR, Uitgeest
0251-760660
Van Vliet Tandartsen
Bonkenburg 4
1911 CJ, Uitgeest
0251-311992
Fysiotherapie Uitgeest
Schevelstraat 3
1911 CK, Uitgeest
0251-313040
De Kleis Huisartsen
Graslamplaan 11
1911 LH, Uitgeest
0251-317818
Rode Kruis Ziekenhuis, Buitenpolikliniek Heemskerk
Mozartstraat 201
1962 AL, Heemskerk
0251-265555

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Uitgeest? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: