Particuliere thuiszorg Schoorl

Zuster Jansen streeft ernaar iedereen in Nederland de zorg te bieden die nodig is. Ook in relatief kleine plaatsen of dorpen, zoals Schoorl, is professionele zorg bij u thuis met slechts één telefoontje geregeld. Zuster Jansen is, als het gaat om particuliere thuiszorg in Schoorl, gespecialiseerd in onder andere 24-uurs zorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Ook wanneer u juist alleen ‘s nachts of alleen overdag ondersteuning nodig heeft, zijn onze ervaren zorgteams in te schakelen. Weet u niet precies welke vorm van zorg in uw situatie het meest geschikt zou zijn? Op de website leest u meer over ons aanbod, maar u kunt ook altijd contact opnemen met onze zorgcoördinator voor antwoorden en advies. Dit kan digitaal of via het nummer 020 – 6366837.

Uitgebreide ondersteuning bij u thuis

Bij Zuster Jansen kunt u rekenen op ervaren zorgverleners, die iedere dag voor u klaar kunnen staan. Zij houden contact met uw huisarts en apotheker, maar vormen bijvoorbeeld ook een belangrijk aanspreekpunt voor uw naaste familieleden. Wordt u al deels verzorgd door een mantelzorger, of iemand van de reguliere thuiszorg? Dan kunt u Zuster Jansen inschakelen voor een aanvulling op deze zorg, als u dat prettig vindt. Het is uiteraard ook mogelijk dat wij de volledige zorgtaak overnemen, zodat u altijd zeker weet dat u in goede, professionele handen bent. Laat ons gerust weten wat u zoekt als het gaat om particuliere thuiszorg in Schoorl.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Geen wachtlijsten voor de zorg die u nodig heeft

Langer thuis blijven wonen is gelukkig voor steeds meer mensen mogelijk. Zuster Jansen draagt daar graag aan bij, door zorg op maat te bieden die op zeer korte termijn al beschikbaar is. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten, waardoor er binnen enkele uren al een professionele verzorger bij u aanwezig kan zijn. Heeft u particuliere thuiszorg in Schoorl, Heerhugowaard of Alkmaar nodig? Laat ons dan gerust weten wat we voor u kunnen betekenen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Apotheek Elckerlyc
Laanweg 45
1871 BK, Schoorl
072-5093348
Huisartsenpraktijk Hartendorp
De Sanderij 3
1871 ER, Schoorl
072-5091438
Medische praktijk Mon Desir
Mollaan 2
1871 AM, Schoorl
06-52111160
Fysiotherapie Nassau Ellis Cleven
Oosterweg 1
1862 KB, Bergen
072-5817704
Diëtetiek Magentazorg
Molenweidtje 1
1862 BC, Bergen
072-5820840

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Schoorl? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: