Particuliere thuiszorg Hendrik-Ido-Ambacht

Heeft u onverhoopt te maken gekregen met ziekte, een handicap of ingrijpende ouderdomskwalen? Laat u dan verzorgen door Zuster Jansen. Omdat wij complete thuiszorg bieden die volledig wordt afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden, hoeft u niet naar een zorginstelling te verhuizen om de hulp te krijgen die nodig is. Onze ervaren, betrokken zorgverleners werken in kleine teams, zodat u echt de kans krijgt om een band op te bouwen met de mensen die voor u zorgen. Ook uw familie zal geruststelling vinden in de wetenschap dat u altijd in goede handen bent. Wilt u meer weten over particuliere thuiszorg in Hendrik-Ido-Ambacht? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Zorg op maat, op zeer korte termijn

Bij Zuster Jansen kiest u uit verschillende soorten particuliere thuiszorg in Hendrik-Ido-Ambacht. Zo zijn wij gespecialiseerd in 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en nachtzorg, maar kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor 12-uurs zorg en zorg in de laatste levensfase. Heeft u op korte termijn al hulp nodig, omdat u anders misschien naar een zorginstelling moet verhuizen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij werken niet met wachtlijsten, waardoor we ook in spoedgevallen direct kunnen schakelen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Warme, persoonlijke zorg in heel Nederland

Woont u in Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Ridderkerk of een andere Zuid-Hollandse plaats? Dan kunt u direct een beroep doen op onze uitgebreide zorg- en dienstverlening. Onze professionele zorgverleners zijn namelijk actief in heel Nederland, en kunnen dus ook voor u klaarstaan wanneer dat nodig is. Bij particuliere thuiszorg in Hendrik-Ido-Ambacht krijgt u altijd te maken met maximaal vijf verschillende zorgverleners, omdat we het belangrijk vinden dat u echt een band op kunt bouwen met de mensen die voor u zorgen. Ook uw familie heeft steeds een vast aanspreekpunt. Wilt u meer informatie over particuliere thuiszorg, of wilt u ons direct inschakelen? Laat het ons gerust weten.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Tandartsenpraktijk Dent2Dent, locatie Hendrik Ido Ambacht
Emmasingel 17-18
3341 XD, Hendrik-Ido-Ambacht
078-6831990
Huisartspraktijk De Schoof N. Demir
Willem de Zwijgerstraat 136
3341 EN, Hendrik-Ido-Ambacht
078-6849700
Fysiotherapie Ambacht
Avelingen 3
3343 EA, Hendrik-Ido-Ambacht
078-6817430
Medsen Apotheek Nilling
De Schoof 2
3341 EB, Hendrik-Ido-Ambacht
078-6812738
Apotheek Gezondheidscentrum De Volgerlanden
Druivengaarde 17
3344 PK, Hendrik-Ido-Ambacht
078-6256630

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Hendrik-Ido-Ambacht? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.