Particuliere thuiszorg Ridderkerk

Kunt u door omstandigheden steeds minder handelingen zelfstandig verrichten? Dan rijst bij u misschien de angst dat u naar een zorginstelling moet verhuizen. Wij streven ernaar dit niet te laten gebeuren, of in ieder geval zo lang mogelijk uit te stellen.

Dit doen we door u alle nodige hulp en ondersteuning te bieden, desnoods 24 uur per dag. De beste particuliere thuiszorg in Ridderkerk is direct voor u beschikbaar.

Niet alleen voor u, maar ook voor uw naasten kunnen wij een prettige ondersteuning zijn.

U kunt ons inschakelen voor bijvoorbeeld 24-uurszorg. Maar ook voor professionele zorg bij de ziekte van Alzheimer, nachtzorg of terminale thuiszorg.

Onze zorgverleners hebben veel ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen, en zetten zich iedere dag weer 100 procent in om de kwaliteit van uw dagelijkse leven te waarborgen.

Warmte, respect en aandacht

Onze zorg- en dienstverlening kenmerkt zich door warmte, respect en veel persoonlijke aandacht. U krijgt daarbij alle ruimte om aan te geven wat u nodig heeft.

Ontvangt u onze 24-uurszorg, dan proberen onze zorgverleners de dag zoveel mogelijk in te vullen zoals u dat wenst. Natuurlijk staan zij voor u klaar met de nodige verzorging en verpleging. Maar ze gaan ook graag met u op pad als u activiteiten wilt ondernemen.

Samen koken, boodschappen doen, op visite gaan of het theater bezoeken: laat gerust weten wat u graag zou willen doen.

Welke particuliere thuiszorg kunt u in Ridderkerk krijgen?

In het kort: bij ons vindt u alle hulpvormen die u ook in de reguliere thuiszorg vindt. Bijvoorbeeld:

 • Thuiszorg bij Alzheimer (en andere vormen van dementie)
 • Overbruggingszorg (als u moet wachten om een plek in het verpleeghuis)
 • Nachtzorg (als u ’s nachts ondersteuning nodig heeft van een professional)
 • Palliatieve en terminale thuiszorg (voor een waardige laatste levensfase)
 • Wijkverpleging

Deze en andere hulpvormen zijn vaak nodig om mantelzorgers te ontlasten. Want bijvoorbeeld bij vergevorderde dementie, moet de hulp vroeg of laat overgenomen worden door een professional.

Uiteraard combineren we verschillende hulpvormen. Alleen op die manier kunnen we precies aan uw hulpvraag voldoen.

We zijn daarnaast ook flexibel in hoeveel uur u onze particuliere ouderenzorg inkoopt:

24-uurszorg

24-uurszorg is voor u als u écht tot uw laatste dag thuis wilt blijven wonen. Ongeacht uw situatie is dat met dag en nacht ondersteuning van onze medewerkers in de meeste gevallen mogelijk.

Deze intensieve ondersteuning wordt met name ingeschakeld bij ingrijpende ziektes, zoals Alzheimer en Parkinson. Situaties die voor mantelzorgers al snel te zwaar worden.

Meer over onze 24-uurszorg >

12-uurszorg

Heeft u overdag veel ondersteuning nodig, maar redt u het ’s nachts nog prima (met hulp van uw mantelzorger)? Dan is onze 12-uurszorg dé uitkomst.

U krijgt dan overdag ondersteuning van onze medewerkers. Zij verplegen en verzorgen u. Maar bieden u ook simpelweg gezelschap en een luisterend oor.

Meer over onze 12-uurszorg >

5-uurszorg

Is uw situatie minder complex en heeft u relatief ‘lichte’ verzorging nodig? En misschien ook vooral wat behoefte aan gezelschap? Of bent u mantelzorger en zou u het fijn vinden als de zorg soms even van u overgenomen wordt?

In dat soort situaties is onze 5-uurszorg een goede oplossing. Oók als overbruggingszorg, wanneer u wacht op een plek in een zorginstelling!

Meer over onze 5-uurszorg >

We kunnen ons voorstellen dat u zelf nog niet weet hoeveel hulp u nodig heeft. U hoeft daar nu ook zeker nog geen beslissing over te nemen. Dat bepalen we samen, in een vrijblijvend gesprek.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Wat kost particuliere thuiszorg in Ridderkerk?

Onze tarieven delen we niet op onze website. Dat is bewust: iedere hulpvorm heeft een eigen tarief. En meestal heeft u een combinatie van verschillende nodig. Daarnaast hangt uw investering ook af van de hoeveel zorg die u wilt.

Daarom geven we veel liever een prijs op maat, gebaseerd op een zorgplan op maat. Om dat te maken, gaan we graag vrijblijvend met u in gesprek.

Particuliere thuiszorg inkopen met een pgb

Zelf uw zorg thuis betalen is natuurlijk niet niks. Maar er is een kans dat u niet alles zelf hoeft te betalen. Namelijk: wanneer u een persoonsgebonden budget (pgb) hebt. Het maakt daarbij niet uit wát voor pgb u heeft:

Afhankelijk van uw situatie, kunt u recht hebben op een pgb vanuit de Wmo (via de gemeente), Wlz (via het CIZ) of Zvw (via uw zorgverzekeraar).

Het soort pgb bepaalt welke zorg u in kunt kopen. Zo is de Wmo vooral bedoeld voor lichte ondersteuning als huishoudelijke hulp. De Wlz gaat juist over intensieve, langdurige zorg.

Waarom particuliere thuiszorg in Ridderkerk van Zuster Jansen?

 • Hulp wanneer u die nodig hebt
  Moet onze hulp vandaag nog starten? Of is er geen spoed bij, en kan het over enkele dagen of zelfs weken? Hoe dan ook: wij zijn er voor u, wanneer u ons nodig hebt. Wachtlijsten hebben wij niet.
 • Teams van maximaal 5 personen
  Wij geloven in klein en vertrouwd. Dat betekent dat u steeds dezelfde mensen over de vloer krijgt. Mensen met wij u een band opbouwt. O zo belangrijk, al helemaal bij een ziekte als dementie.
 • Zorg van de bovenste plank
  Onze medewerkers krijgen alle tijd en ruimte om daadwerkelijk zorg te verlenen. En dat merkt u aan de aandacht die zij u geven. En natuurlijk aan de hulp zelf.

Persoonlijk, vrijblijvend advies

Wij bieden niet alleen particuliere thuiszorg in Ridderkerk van hoge kwaliteit: ook in Hendrik-Ido-Ambacht, Krimpen aan de Lek en andere Zuid-Hollandse plaatsen doet u direct een beroep op ons uitgebreide zorgaanbod.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden in uw specifieke situatie? Bekijk dan de website of neem rechtstreeks contact op met onze zorgcoördinator.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

 • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Albert Schweitzer ziekenhuis, buitenpolikliniek GOED Ridderkerk
Jan Luykenstraat 8
2985 BV, Ridderkerk
078-6541111
Huisartsenpraktijk "het Doktershuis"
Nic Beetslaan 5
2985 VG, Ridderkerk
0180-423434
Huisartspraktijk Barnard
Mauritshoek 40
2988 EB, Ridderkerk
0180-421297
Apotheek Plein Oost
Jacob Catsstraat 7
2985 BE, Ridderkerk
0180-423302
Vlietplein Apotheek
Vlietplein 3
2986 GH, Ridderkerk
0180-430201

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Ridderkerk? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: