Particuliere thuiszorg het Gooi

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in het Gooi, die goed past bij uw persoonlijke wensen? Dan kan de zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen uitkomst bieden. Kiest u voor onze particuliere thuiszorg in het Gooi, dan ervaart u verschillende voordelen. U kunt bijvoorbeeld altijd rekenen op persoonlijke zorg, waarbij individuele aandacht een belangrijk kenmerk is. De zorg die we verlenen, wordt altijd volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. Iemand met de ziekte van Alzheimer heeft tenslotte andere ondersteuning nodig dan iemand die net een ingrijpende operatie heeft gehad. Wat kunnen we voor u betekenen?

Mantelzorgers ontlast

Particuliere thuiszorg in het Gooi is voor u een uitstekende oplossing wanneer u zorg nodig heeft, maar geen beroep wilt doen op mensen uit uw directe omgeving. Ook wanneer u op dit moment zorg ontvangt van bijvoorbeeld familie, kan Zuster Jansen verlichting bieden met diverse zorgvormen. Zo kunt u kiezen voor 24-uurs zorg, nachtzorg, of 5-uurs zorg, waarbij uw mantelzorgers worden ontlast. U ontvangt hierbij thuiszorg van uitstekende kwaliteit, waarbij een zorgverlener in iedere situatie voor u klaar staat. Zuster Jansen biedt verzorging, verpleging, hulp en ondersteuning wanneer u (tijdelijk) minder zelfredzaam bent. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden van particuliere thuiszorg het Gooi.

Privé zorg, verleend door kleine teams

Bij Zuster Jansen vinden we het belangrijk dat u privé zorg ontvangt waar u te allen tijde een veilig en vertrouwd gevoel bij heeft. Daarom werken we met kleine, vaste zorgteams die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. Wij kennen deze ervaren, toegewijde verzorgers allemaal persoonlijk. Afhankelijk van uw zorgbehoefte wordt er zorgvuldig een team samengesteld, op basis van ervaring en affiniteit. De zorgverleners van Zuster Jansen staan niet alleen klaar voor u, maar bieden ook ondersteuning aan uw naasten. Thuiszorg in het Gooi is zorg in de breedste zin van het woord, waarbij u ook kunt rekenen op gezelschap en een luisterend oor.

24-uurs zorg Het Gooi

Niemand gaat ervan uit dat hij/zij te maken krijgt met ziekte, een handicap of ingrijpende ouderdomskwalen. Vaak denken we er pas realistisch over na wanneer we ermee geconfronteerd worden. Zelfs als dit het geval is, kan Zuster Jansen direct voor u klaarstaan met passende zorg. U hoeft met onze hulp niet naar een zorginstelling te verhuizen, maar u krijgt gewoon thuis alle verzorging, verpleging en begeleiding die u nodig heeft. 24-uurs zorg in Het Gooi is één van de zorgvormen die we bieden, binnen onze dienstverlening. Er is dan dag en nacht een ervaren zorgverlener bij u aanwezig. U bouwt bovendien al snel een band op met uw verzorgers, omdat we met kleine teams werken. Het zijn dus steeds dezelfde mensen die bij u thuis langskomen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die 24-uurs zorg met zich meebrengt? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Professionele zorg op maat

Overal in het Gooi kunt u terecht voor onze zorg op maat. Woont u bijvoorbeeld in Hilversum, Bussum of Naarden? Laat ons dan gerust weten wat u nodig heeft. Ook in de andere Nederlandse provincies is onze hulp op korte termijn al beschikbaar. Zuster Jansen is onder andere specialist op het gebied van 24-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale thuiszorg. Deze hulp kan tijdelijk worden ingezet, maar zeker ook voor langere tijd of permanent. Zo kunt u eventuele mantelzorgers ontlasten en hoeft u niet naar een zorginstelling te verhuizen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Tergooiziekenhuizen
Rijksstraatweg 1
1261 AN, Blaricum
088-7531753
Tergooiziekenhuizen Hilversum
Van Riebeeckweg 212
1213 XZ, Hilversum
088-7531753
Vesting Service Apotheek
Koningin Wilhelminalaan 5
1411 EL, Naarden
035-6940633
Huisartsen Boos en Janssen Steenberg
Kolonel Verveerstraat 66
1411 VE, Naarden
035-6946398
Vitaal Thuiszorgwinkel
Brinklaan 78B
1404 GL, Bussum
088-0300500

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan het Gooi? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: