Particuliere thuiszorg Hilvarenbeek

Particuliere zorg kan een oplossing zijn wanneer u het liefst thuis wilt blijven wonen, maar hierbij wél extra zorg nodig heeft. Zuster Jansen verleent particuliere thuiszorg in Hilvarenbeek, waarbij er een klein zorgteam (bestaande uit maximaal vijf professionele zorgverleners) voor u komt zorgen. Zo bouwt u al snel een band met ze op en hoeft u niet continu kennis te maken met een nieuwe verzorger. Persoonlijke zorg met respect en aandacht: dat is waar het om draait wanneer we u komen helpen.

Wilt u niet naar een zorginstelling verhuizen, maar gewoon thuis de zorg ontvangen die u nodig heeft? Kies dan voor particuliere thuiszorg in Hilvarenbeek door Zuster Jansen. Wij bieden zorg die precies wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie. U kunt ons inschakelen voor onder andere 24-uurs zorg, palliatieve zorg en nachtzorg. Zuster Jansen werkt met kleine, vaste zorgteams, die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. Niet alleen voor u, maar ook voor uw naasten is dit prettig.

Ontvang thuis alle zorg die u nodig heeft

Woont u in Hilvarenbeek, of in omliggende plaatsen zoals Tilburg en Best? Dan kunt u gebruikmaken van onze uitstekende particuliere thuiszorg. Onze zorgverleners zijn in heel Nederland werkzaam, en kunnen ook bij u thuis voor u komen zorgen. Hierbij wordt eerst nauwkeurig naar uw persoonlijke situatie gekeken: u wilt immers wel de zorg ontvangen die u nodig heeft. Uiteindelijk beslist u altijd zelf over de soort en hoeveelheid zorg die u gaat ontvangen. U kunt daarbij kiezen uit verschillende zorgvormen, die al op zeer korte termijn kunnen worden ingezet. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in nachtzorg, 12-uurs zorg of 24-uurs zorg bij de ziekte van Alzheimer. Welke zorgvraag u ook heeft, Zuster Jansen helpt graag bij het vinden van een oplossing.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Ondersteuning voor u en uw naasten

Thuiszorg in Hilvarenbeek door Zuster Jansen betekent dat u de zorg ontvangt die u nodig heeft, maar het betekent ook dat wij emotionele en praktische ondersteuning bieden aan uw naasten. Het kan voor uw familie tenslotte ook zwaar zijn om u te zien kampen met ziekte, een handicap of ouderdom. Wanneer uw familieleden of mantelzorgers vragen hebben, kunnen ze altijd terecht bij onze professionele zorgverleners. Wilt u meer weten over de specifieke zorgvormen waarvoor u bij Zuster Jansen terechtkunt? Lees dan meer over onze zorg- en dienstverlening.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk Hilvarenbeek
Rogier van Leefdaelstraat 23
5081 JK, Hilvarenbeek
013-5051355
Huisartsenpraktijk de Ypelaer
Ypelaerstraat 2
5081 BS, Hilvarenbeek
013-5051335
Service Apotheek Beekdal
Tilburgseweg 2
5081 XJ, Hilvarenbeek
013-5058151
Topfysiotherapie Thieme Groen
Koestraat 25
5081 BB, Hilvarenbeek
013-5051670
Diëtistenpraktijk M. van Tilburg-Krampe
Dr. P.C. de Brouwerlaan 1
5081 SJ, Hilvarenbeek
013-5056228

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Hilvarenbeek? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: