Particuliere thuiszorg Huizen

Woont u in (de omgeving van) Huizen en bent u door ziekte of een handicap tijdelijk minder zelfstandig? Staan ouderdomskwalen uw dagelijkse leven zodanig in de weg dat u moet overwegen naar een zorginstelling te verhuizen? Zuster Jansen helpt u graag, door zorg op maat te bieden in uw woonplaats. Zo kunt u langer thuis blijven wonen, terwijl u alle hulp ontvangt die u nodig heeft. Onze particuliere thuiszorg in Huizen kan een aanvulling zijn op mantelzorg of reguliere thuiszorg, maar kan deze ook vervangen. Geef daarom gerust bij ons aan waar u behoefte aan heeft. Bij Zuster Jansen staat er altijd een klein, vast zorgteam voor u klaar, zodat u alle kans krijgt om een goede band op te bouwen met uw zorgverleners.

Mantelzorg ontlasten

Familie en vrienden vragen om voor u te zorgen is lastig, en dat wilt u misschien ook helemaal niet. Maar verhuizen naar een zorginstelling is ook geen ideale optie. Is er dan nog een andere oplossing? Ja, die is er. Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in Huizen, waarbij u alles krijgt wat u nodig heeft. Of dit nu 24 uur per dag ondersteuning is, om 5-uurs zorg gaat, of iemand die in de nacht over u waakt, wij zijn er voor u. Bovendien komt u niet op een wachtlijst te staan en kan er al op zeer korte termijn passende thuiszorg starten.

Ontvang precies wat u nodig heeft

Niet iedereen heeft dezelfde hulp nodig, dat is een feit. Iemand die lijdt aan de ziekte van Alzheimer heeft behoefte aan andere ondersteuning dan iemand die revalideert na een gebroken heup. En zo kunnen we nog talloze situaties opnoemen. Bij Zuster Jansen kunt u terecht voor zorg op maat, die dag en nacht kan worden ingezet als dit nodig is. Ook nachtzorg, 12-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale thuiszorg zijn voorbeelden van particuliere thuiszorg in Huizen. Wat kunnen we voor u betekenen? Bekijk een volledig overzicht van onze zorg- en dienstverlening op de website.

24-uurs zorg Huizen

Wanneer u in Huizen woont, zijn er diverse mogelijkheden als u op zoek bent naar de juiste zorg. Heeft u te maken gekregen met bijvoorbeeld een chronische ziekte of een handicap? Dan kunt u natuurlijk (tijdelijk) in een zorginstelling verblijven, maar u kunt ook kiezen voor 24-uurs zorg Huizen bij u thuis. Voor veel mensen is het een persoonlijke wens om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, en Zuster Jansen helpt graag bij het realiseren van deze wens. Met zorg op maat, die precies wordt ingezet zoals u dit wenst, bent u altijd in goede handen. Zuster Jansen werkt met kleine zorgteams, zodat u niet steeds geconfronteerd wordt met vreemde gezichten. U kunt echt een band opbouwen met de mensen die dagelijks voor u klaarstaan. Wilt u graag meer informatie over 24-uurs zorg, of wilt u uw zorgwens aan ons kenbaar maken? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons via 020-6366837, of vul het contactformulier in. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zorg op maat, waar u ook woont in Nederland

Een groot voordeel van onze particuliere thuiszorg in Huizen, is dat u er direct een beroep op kunt doen. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten, waardoor we zelfs in spoedgevallen snel kunnen schakelen. Heeft u ons direct nodig, omdat u anders gedwongen bent naar een zorginstelling te verhuizen? Breng ons dan op de hoogte, zodat er binnen enkele uren een professionele verzorger bij u aanwezig kan zijn. Niet alleen in Huizen is deze hulp altijd beschikbaar, maar bijvoorbeeld ook in Naarden, Bussum en andere Noord-Hollandse plaatsen helpen we u graag.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huizer apotheek
Meentweg 33
1271 PV, Huizen
035-5254883
Apotheek Wassenaar
Monnickskamp 3
1273 JP, Huizen
035-5259955
Groepspraktijk Huizen
Kerkstraat 70
1271 RM, Huizen
035-5256444
Becker manuele therapie en fysiotherapie
Oostkade 8
1274 NC, Huizen
035-5257255

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Huizen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: