Particuliere thuiszorg Muiderberg

Wanneer u op zoek bent naar particuliere thuiszorg in Muiderberg wilt u uiteraard thuiszorg ontvangen van uitstekende kwaliteit. Het is tenslotte niet zomaar iets: u ontvangt mensen bij u thuis, die klaarstaan met intensieve zorg en dagelijkse ondersteuning. U wilt er dan van verzekerd zijn dat u warme, persoonlijke zorg krijgt die altijd beschikbaar is wanneer u dat wenst. Bij Zuster Jansen kennen we alle zorgverleners persoonlijk, waardoor we voor u een team kunnen samenstellen dat goed past bij uw omstandigheden. Deze ervaren verzorgers zijn betrouwbaar en flexibel, en hebben affiniteit met uw situatie.

Passende thuiszorg bij dementie

Extra hulp kan soms hard nodig zijn, maar is misschien niet gelijk beschikbaar in uw directe omgeving. Wanneer dit het geval is en verblijf in een zorginstelling voor u geen optie is, kan een telefoontje naar Zuster Jansen al een oplossing zijn. Wij bieden particuliere thuiszorg in Muiderberg, zo lang dat nodig is. Dit kan voor slechts enkele weken zijn, maar ook enkele maanden of zelfs jaren. Zuster Jansen is gespecialiseerd in onder andere 24-uurs zorg, maar ook in passende thuiszorg bij dementie. Dat wil niet zeggen dat we er niet alleen ‘s nachts of juist alleen overdag voor u kunnen zijn als dat nodig is. We kijken altijd naar uw persoonlijke omstandigheden om te bepalen bij welke zorg u het meest gebaat bent.

Zorg in de breedste zin van het woord

Overal in Muiderberg, maar ook daarbuiten, kunt u rekenen op dagelijkse ondersteuning. Dus, woont u in Weesp, Bussum, Amsterdam of een andere plaats in Noord-Holland? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden. Is het niet nodig om dag en nacht zorg te ontvangen? Dan zijn er nog andere mogelijkheden: kies bijvoorbeeld voor onze 12-uurs zorg of nachtzorg. Deze zorgvormen zijn handig als u op zoek bent naar een aanvulling op de mantelzorg of reguliere thuiszorg die u nu al ontvangt. Bent u juist op zoek naar specifieke ondersteuning, bijvoorbeeld bij de ziekte van Alzheimer of in de laatste levensfase? Ook dan kunt u bij ons terecht. Zuster Jansen is in te schakelen voor een tijdelijke zorgoplossing, maar zeker ook voor zorg op de langere termijn of permanent.

24-uurs zorg Muiderberg

Woont u in Muiderberg en heeft u dag en nacht zorg nodig, bijvoorbeeld omdat u moet herstellen van een ingrijpende operatie? Dan kunt u deze zorg natuurlijk in een zorginstelling ontvangen, maar wanneer u liever thuis blijft wonen staat Zuster Jansen voor u klaar. Als particuliere thuiszorgorganisatie hebben wij de nodige ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen. We helpen mensen met de ziekte van Alzheimer, maar bijvoorbeeld ook ouderen die niet goed meer zelfstandig kunnen functioneren. U kunt bij ons terecht met een indicatie vanuit de Wet langdurige zorg, maar ook zonder indicatie zijn we in staat u te helpen met zorg op maat. 24-uurs zorg in Muiderberg is bovendien zorg waar u al op zeer korte termijn gebruik van kunt maken: Zuster Jansen werkt niet met wachtlijsten.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Meer over particuliere thuiszorg

Het grootste voordeel van particuliere thuiszorg is dat u zelf de controle heeft over de hulp die u ontvangt. U bent degene die beslist met welke zorgaanbieder u in zee gaat voor particuliere thuiszorg in Muiderberg. Vervolgens geeft u ook zelf aan welke hulp u wenst te ontvangen en welke hoeveelheid nodig is. Het is wel zo dat u zelf verantwoordelijk bent voor de kosten van particuliere zorg. Wanneer u een CIZ-indicatie heeft voor zorg vanuit de Wlz, komt u mogelijk in aanmerking voor een persoonsgebonden budget. Hier kunt u een gedeelte van de zorg mee bekostigen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk Muiderberg
Eikenlaan 14
1399 HC, Muiderberg
0294-261418
Tandartsenpraktijk Muiderberg
Brink 19-B
1399 GW, Muiderberg
0294-263834
Fysio- en Manuele Therapie De Spil
Googweg 3
1399 EP, Muiderberg
0294-264444

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Muiderberg? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: