Particuliere thuiszorg Naaldwijk

Op welke punten let u als u op zoek gaat naar particuliere thuiszorg in Naaldwijk De zorg van Zuster Jansen zal gegarandeerd voldoen aan uw eisen. Met onze particuliere thuiszorg in Naaldwijk kunnen we realiseren dat u zo lang mogelijk thuis blijft wonen, ook als u te maken heeft met ziekte, een handicap of ouderdomskwalen. U krijgt de verzorging en verpleging die u nodig heeft, en wordt tegelijkertijd ondersteund terwijl u de dagelijkse handelingen zoveel mogelijk zelf blijft verrichten.

Bij Zuster Jansen ontvangt u warme, persoonlijke zorg waarbij uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal staan. We werken met kleine, vaste teams die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. Zo ontvangt u steeds dezelfde mensen bij u thuis en bouwt u al snel een band met ze op. Zuster Jansen is er om mantelzorgers te ontlasten en het mogelijk te maken dat u (nog) niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen. U krijgt thuis alle hulp en ondersteuning van ons die u nodig heeft.

24-uurs zorg Naaldwijk

Woont u in Naaldwijk of omgeving en bent u door omstandigheden op zoek naar professionele thuiszorg, voor uzelf of voor een naaste? Dan kunt u het beste contact opnemen met Zuster Jansen. Wij bieden particuliere thuiszorg in Naaldwijk, die op verschillende manieren kan worden toegepast. Zo zijn wij in te schakelen voor onder andere 24-uurs zorg in Naaldwijk, nachtzorg, 5-uurs zorg en zorg in de laatste levensfase.

Intensieve zorg bij Alzheimer

Eén van de intensieve zorgvormen die Zuster Jansen biedt, is zorg bij de ziekte van Alzheimer. Hiervoor worden we steeds vaker ingeschakeld, bovendien zijn het vaak huisartsen die cliënten naar ons doorverwijzen. Goede thuiszorg bij Alzheimer is zeer belangrijk: u wilt tenslotte zo lang mogelijk in uw eigen omgeving verblijven, zonder dat uw naasten belast worden met een zware zorgtaak. Naast zorg bij dementie bieden we ook 24-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg en 12-uurs zorg voor wie dat nodig heeft. Dit doen wij bovendien niet alleen in Naaldwijk: ook in Monster, Hoek van Holland en andere Zuid-Hollandse plaatsen staan we graag voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Ontvang direct de hulp die u nodig heeft

De zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen kan direct worden verleend. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten, omdat we vinden dat iedereen direct een beroep moet kunnen doen op de hulp die nodig is. Particuliere zorg heeft als voordeel dat u altijd controle heeft over de zorg die u ontvangt. U heeft rechtstreeks contact met de zorgaanbieder (in dit geval Zuster Jansen), en u geeft zelf aan welke soort en hoeveelheid zorg u wenst te krijgen. Heeft u particuliere thuiszorg in Naaldwijk nodig, tijdelijk of permanent? Vraag gerust naar de mogelijkheden bij onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


HagaZiekenhuis, locatie Leyweg
Leyweg 275
2545 CH, Den Haag
070-2100000
Paramedisch Centrum Lijfsupport
Verhagenplein 3
2671 HS, Naaldwijk
06-23776327
Huisartsenpraktijk "Pijletuinen"
Stokdijkkade 36
2671 GX, Naaldwijk
0174-624014
Psychomedisch Adviesbureau
Lieftinckstraat 20a
2672 DT, Naaldwijk
0174-631640
Kring-apotheek de Eenhoorn
Secretaris Verhoeffweg 19c
2671 HT, Naaldwijk
0174-630126

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Naaldwijk? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: