Particuliere thuiszorg Nieuwegein

Bent u op zoek naar professionele 24-uurs zorg van de beste kwaliteit? Zuster Jansen biedt diverse vormen van particuliere thuiszorg in Nieuwegein, en 24-uurs zorg is daar één van. Ook voor zorg bij de ziekte van Alzheimer, terminale thuiszorg, 12-uurs zorg en nachtzorg kunt u direct bij ons terecht. Welke vorm van ondersteuning u ook inschakelt: uw persoonlijke wensen en behoeften staan altijd centraal. U geeft dus zelf aan wat u prettig vindt, bijvoorbeeld op het gebied van privacy of uw dagelijkse routine. De zorgverleners van Zuster Jansen staan niet alleen voor u klaar met verzorging en verpleging op hoog niveau, ook kunt u rekenen op gezelschap, emotionele ondersteuning en een luisterend oor.

Zorg en ondersteuning bij ziekte of een handicap

Heeft u te maken gekregen met ziekte, een handicap of ouderdomskwalen die uw dagelijkse leven behoorlijk in de weg staan? Dan kan extra ondersteuning welkom zijn. Wij zorgen er graag voor dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Soms betekent dit dat onze verzorgers dag en nacht voor u klaar moeten staan, maar het is ook mogelijk om onze particuliere thuiszorg in Nieuwegein te combineren met de reguliere thuiszorg of mantelzorg die u al ontvangt. Woont u niet in Nieuwegein, maar in Montfoort, IJsselstein of een andere Utrechtse plaats? Ook dan kunt u direct een beroep doen op Zuster Jansen: wij zijn actief in heel Nederland.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zorg op maat, zonder wachtlijsten

De zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen kan op korte termijn al uitkomst bieden. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten, waardoor we ook in spoedgevallen snel kunnen schakelen. Moet er binnen enkele uren al een ervaren zorgverlener bij u aanwezig zijn, omdat het voor u belangrijk is dat u in uw eigen omgeving verblijft? Neem dan gerust contact op met onze zorgcoördinator. Deze staat ook voor u klaar als u meer informatie wenst, of als u op zoek bent naar advies.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


St. Antonius Ziekenhuis
Koekoekslaan 1
3435 CM, Nieuwegein
088 3203000
Paramedisch Centrum Nieuwegein
Mondriaanlaan 9
3431 GA, Nieuwegein
030 6000202
Sport Medisch Centrum Nieuwegein
Sportpark Galecop 1
3438 HX, Nieuwegein
030 6303953
Apotheek Nieuwegein
Mondriaanlaan 5
3431 GA, Nieuwegein
030 6076776
GGD Midden-Nederland
Poststede 5
3431 HP, Nieuwegein
030 6305400

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Nieuwegein? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.