Particuliere thuiszorg IJsselstein

Als u in IJsselstein woont, kunt u met slechts één telefoontje de beste privé zorg regelen. Zelfs als u volledige thuiszorg nodig heeft, voor dag en nacht, hoeft u niet naar een andere stad of regio om dit te regelen. Zuster Jansen biedt zorg op maat in IJsselstein en omgeving, waarbij niet wordt gewerkt met wachtlijsten. Zelfs in spoedgevallen kunnen we snel schakelen: dit houdt in dat er binnen enkele uren een professionele verzorger bij u aanwezig kan zijn. Particuliere thuiszorg in IJsselstein is zorg waar u helemaal zelf over beslist: er is niemand die voor u bepaalt welke hulp het beste bij u past. Kies bij Zuster Jansen onder andere uit 24-uurs zorg, nachtzorg en terminale thuiszorg.

Langer thuis wonen? Wij helpen u graag

Langer thuis blijven wonen is voor veel mensen een belangrijke wens. Zeker wanneer ziekte of een handicap een rol speelt, is het extra prettig om in de vertrouwde omgeving te verblijven. Bij Zuster Jansen begrijpen we dit als geen ander, daarom helpen we hier graag bij. U kunt bij ons terecht voor verschillende zorgvormen, die desnoods in combinatie met reguliere zorg of mantelzorg kunnen worden ingezet. Is er bijvoorbeeld nu een familielid dat voor u zorgt, maar wilt u deze persoon meer ruimte geven? Dan zou een professionele zorgverlener van Zuster Jansen overdag of juist ‘s nachts de zorg kunnen overnemen. Zo zijn er allerlei constructies mogelijk als u kiest voor particuliere thuiszorg in IJsselstein. We horen graag van u wat u nodig heeft.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Een vast zorgteam staat voor u klaar

Om ervoor te zorgen dat u een goede band kunt opbouwen met de mensen die dagelijks bij u over de vloer komen, werken we met kleine zorgteams. Deze teams bestaan uit maximaal vijf ervaren verzorgers. U wordt dus niet telkens geconfronteerd met ‘vreemde gezichten’, en ook uw familieleden hebben steeds een vast aanspreekpunt. Zuster Jansen staat niet alleen voor u klaar met particuliere thuiszorg in IJsselstein, maar we helpen ook in Nieuwegein, Houten, Vianen en andere Utrechtse plaatsen. Onze professionele zorgverleners zijn namelijk actief in heel Nederland.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


St. Antonius Ziekenhuis Utrecht
Soestwetering 1
3543 AZ, Utrecht
088-3203000
Huisartsenpraktijk "de Poort"
Utrechtsestraat 1
3401 CS, IJsselstein UT
030-6881206
Huisartsenpraktijk F.J.M. Spée
Tiranastraat 7
3404 CJ, IJsselstein UT
030-6875126
Apotheek Zenderpark
Tiranastraat 1
3404 CJ, IJsselstein UT
030-6868666
Mediq Apotheek Lamberts
Benschopperstraat 16
3401 DH, IJsselstein UT
030-6881370

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan IJsselstein? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: