Particuliere thuiszorg Wijchen

Waar in de grote steden vaak een overvloed aan thuiszorgorganisaties is, kan het in de wat kleinere plaatsen vaak lastig lijken om de juiste thuiszorg te vinden. Heeft u dan alleen maar keuze uit die ene organisatie die toevallig in de nabijgelegen gemeente zit? Absoluut niet. De professionele zorgteams van Zuster Jansen werken in heel Nederland, en bieden ook particuliere thuiszorg in Wijchen. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Ook zijn wij in te schakelen voor terminale thuiszorg, nachtzorg of 12-uurs zorg. Laatstgenoemde vormen kunnen uitkomst bieden wanneer u onze hulp graag wil combineren met mantelzorg of reguliere thuiszorg.

Om die reden bieden we particuliere thuiszorg in Wijchen, die volledig wordt afgestemd op uw situatie en waarbij u niet op een wachtlijst komt te staan. Of u nu te maken heeft met ziekte, een handicap of andere ingrijpende omstandigheden, Zuster Jansen kan een passende oplossing voor u bieden. Omdat het gaat om particuliere thuiszorg, houdt u zelf altijd de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u afneemt. Wilt u meer weten, of ons direct inschakelen? Neem vrijblijvend contact op, digitaal of via 020-6366837.

Ontvang persoonlijke zorg die echt bij u past

Bij Zuster Jansen ontvangt u warme, persoonlijke zorg die volledig past bij uw situatie. Onze ervaren zorgverleners bieden de verzorging en verpleging die u nodig heeft, maar u kunt ook op ze rekenen voor gezelschap, emotionele ondersteuning en praktische begeleiding. Niet alleen in Wijchen doet u direct een beroep op onze zorg, ook in Nijmegen, Beuningen en andere plaatsen in Gelderland staan we direct voor u klaar. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten, waardoor we zelfs in spoedgevallen meteen een passende oplossing kunnen realiseren.

24-uurs zorg Wijchen

Heeft u zorg en ondersteuning nodig, in de breedste zin van het woord? Is er behoefte aan dagelijkse verzorging en verpleging, maar wilt u ook niet alleen zijn in de nacht? 24-uurs zorg in Wijchen door Zuster Jansen is dan voor u een uitkomst. Hierbij is er dag en nacht een professionele zorgverlener bij u thuis aanwezig, waar u altijd een beroep op kunt doen. 24 uur per dag staan wij voor u klaar, zodat u zich nooit meer onveilig of alleen voelt. Bovendien ontvangt u bij particuliere thuiszorgorganisatie Zuster Jansen altijd zorg op hoog niveau. We bespreken graag uw persoonlijke wensen en behoeften met u, zodat we onze 24-uurs zorg precies kunnen afstemmen op wat u nodig heeft. Bij Zuster Jansen verlenen we namelijk uitsluitend zorg op maat, omdat iedere situatie anders is.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Samen realiseren we zorg op maat

Wanneer u contact opneemt en uw situatie aan ons voorlegt, plannen we een intakegesprek bij u thuis, om samen de mogelijkheden door te nemen. Aan de hand van uw wensen en behoeften wordt dan een zorgteam samengesteld, bestaande uit maximaal vijf professioneel verzorgers. U krijgt dus niet steeds te maken met vreemde gezichten, maar u krijgt direct de kans om een band op te bouwen met de mensen die dagelijks voor u klaarstaan. Ook uw naasten hebben op deze manier altijd een vast aanspreekpunt. Wilt u meer weten over particuliere thuiszorg in Wijchen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Apotheek Wijchen-Zuid
Zuiderpoort 4
6605 HN, Wijchen
024-6417229
Apotheek Van Poppel
Homberg 1001
6601 ZX, Wijchen
024-6411222
Fysiotherapie Wijchen
Vijverlaan 26
6602 CX, Wijchen
024-6417663
De Huisdokter
Passedwarsstraat 69c
6601 AR, Wijchen
024-7600020
Dokterscentrum Wijchen
Buizerdstraat 251
6601 AT, Wijchen
024-6455100

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Wijchen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: