Particuliere thuiszorg Nuenen

Particuliere thuiszorg in Nuenen kan voor u zeer geschikt zijn als u zelf wilt beslissen over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt. Voor particuliere thuiszorg van de beste kwaliteit kunt u bijvoorbeeld terecht bij Zuster Jansen. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn als u op zoek bent naar kwalitatieve 24-uurs zorg. Dag en nacht staat er dan een ervaren, professionele zorgverlener voor u klaar. Deze hulp kan tijdelijk worden verleend, maar we kunnen er ook voor u zijn met permanente ondersteuning. Dit hoeft bovendien niet per se 24 uur per dag te zijn: we kunnen u bijvoorbeeld ook alleen ‘s nachts helpen, of juist alleen overdag. Welke zorgvorm u ook kiest, uw persoonlijke wensen en behoeften staan voor ons altijd centraal.

24-uurs zorg Nuenen

Wanneer u ziek wordt, met een plotselinge achteruitgang te maken krijgt of moet herstellen, kan de behoefte aan extra thuiszorg gaan groeien. Misschien is er een mantelzorger, misschien niet, en soms lijkt verblijf in een zorginstelling de enige optie te zijn. In dit soort situaties kan de particuliere thuiszorg in Nuenen van Zuster Jansen wellicht een oplossing voor u zijn. Wij bieden verschillende zorgvormen, zoals 24-uurs zorg in Nuenen, die we altijd volledig afstemmen op uw persoonlijke omstandigheden. U kunt dus gewoon thuis alle verzorging en verpleging ontvangen die u nodig heeft. Omdat het gaat om particuliere thuiszorg, houdt u uiteindelijk altijd zelf de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt.

De juiste zorg, gewoon bij u thuis

Zuster Jansen is werkzaam in heel Nederland en voorziet u van de beste zorg, gewoon bij u thuis. Of u nu woont in Nuenen, Eindhoven, Helmond of een andere plaats; onze zorgverleners zijn er voor u, zo vaak en zo lang als u dat wilt. Met de juiste professionele zorg kunt u een opname in een instelling uitstellen, of zelfs geheel voorkomen. Zuster Jansen doet er alles aan om u zo lang mogelijk thuis te laten wonen, in uw eigen vertrouwde omgeving. Dit is niet alleen prettiger voor u, maar bijvoorbeeld ook voor uw naasten. Met ons brede zorgaanbod hebben wij een passend antwoord op iedere zorgvraag.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Een breed zorgaanbod

Zoals eerder genoemd kunt u bij ons terecht voor 24-uurs zorg of nachtzorg. Daarnaast kunnen wij er ook voor u zijn als u zorg en verpleging nodig heeft in specifieke situaties, zoals bij de ziekte van Alzheimer. Onze professionele zorgverleners zijn deskundig en ervaren, waardoor ze flexibel zijn en goed kunnen inschatten wat u nodig heeft.  Bovendien wordt er speciaal voor u een klein zorgteam samengesteld, dat direct voor u klaar kan staan. Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten. Is onze professionele thuiszorg in Nuenen iets voor u? Bekijk dan op de website welke zorg- en dienstverlening het beste bij u past, of neem rechtstreeks contact met ons op voor overleg.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Medisch Centrum Aan de berg
Berg 22b
5671 CC, Nuenen
040 2951030
Therapeutisch Centrum Balans
Boordseweg 35a
5671 AP, Nuenen
040 2833752
Apotheek Nuenen
Parkstraat 36
5671 GH, Nuenen
040 2833335
LLOYDS Apotheek Kernkwartier
Hoge Brake 2
5672 GL, Nuenen‎
040 2831185
Fysiotherapie Nuenen
Vincent van Goghstraat 259
5671 DT , Nuenen
040 2835873

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Nuenen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.