Particuliere thuiszorg Oirschot

In diverse situaties kunt u op zoek zijn naar particuliere thuiszorg bij u in de buurt. U kunt bijvoorbeeld extra zorg nodig hebben, of niet tevreden zijn met de kwaliteit van de zorg die u momenteel ontvangt. Ook kan het zijn dat u herstellende bent van een operatie, en daarbij tijdelijk intensieve zorg nodig heeft. Woont u in Oirschot, Eindhoven, Tilburg of een andere plaats in Noord-Brabant? Dan kunt u kiezen voor particuliere thuiszorg door Zuster Jansen. Onze zorgteams zijn werkzaam in heel Nederland. We kunnen bij u thuis voor u komen zorgen, zo vaak en zo lang als voor u wenselijk is.

Op zoek naar 24-uurs zorg in Oirschot? Dan kunt u uitstekend terecht bij Zuster Jansen. Door passende zorg te bieden kunnen wij realiseren dat verblijf in een zorginstelling (nog) niet nodig is. U krijgt alle zorg gewoon bij u thuis. Zuster Jansen werkt met kleine zorgteams, waardoor u dus altijd dezelfde mensen bij u thuis ontvangt. Dit is niet alleen voor u, maar ook voor uw naasten erg prettig. Heeft u ook ondersteuning nodig, tijdelijk of permanent? Doe dan een beroep op Zuster Jansen, want dan ontvangt u hoogstaande zorg.

Langer thuis wonen met passende zorg

Onze zorg is op diverse manieren bij u thuis in te zetten. Zo verlenen onze professionele zorgverleners onder andere 24-uurs zorg, 12-uurs zorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. De zorg wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften, waarbij zorg met respect en aandacht centraal staat. U voorkomt hiermee een opname in een zorginstelling, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen en uw vertrouwde omgeving niet hoeft te verlaten. Of u ons nu tijdelijk nodig heeft of voor langere tijd: particuliere thuiszorg in Oirschot is direct bij u thuis inzetbaar. Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten. Wilt u weten wat we precies voor u kunnen betekenen? Bekijk dan eens onze uitgebreide zorg- en dienstverlening.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Vertel ons wat u nodig heeft

Heeft u door ouderdom, een handicap of een (chronische) ziekte meer ondersteuning nodig, maar wilt u niet naar een zorginstelling verhuizen? Neem dan contact op met Zuster Jansen. Samen bepalen we dan welke vorm van zorg in uw situatie het beste ingezet kan worden. U krijgt bij particuliere thuiszorg in Oirschot altijd te maken met een klein, vast zorgteam dat bestaat uit maximaal vijf ervaren zorgverleners. Op deze manier krijgt u de kans om direct een band op te bouwen met uw verzorgers, en is er voor uw familie altijd een vast aanspreekpunt.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartspraktijk P.H.J.M. van de Sande
Het Kolkven 7
5688 DS, Oirschot
0499-571765
Van den Bosch en Kroes psychologen
Dekanijstraat 2
5688 AR, Oirschot
0499-577921
Tandartsenpraktijk Lamberts
Castaert 96
5688 PG, Oirschot
0499-571008
BENU Apotheek Best
Hoofdstraat 36
5683 AE, Best
0499-371556
Máxima Medisch Centrum (MMC)
Ds Theodor Fliednerstraat 1
5631 BM, Eindhoven
040-8888000

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Oirschot? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.