Particuliere thuiszorg Ommen

Wanneer u behoefte heeft aan (extra) zorg, wilt u deze waarschijnlijk het liefst gewoon thuis ontvangen. Particuliere thuiszorg Ommen ontvangt u bij Zuster Jansen van een klein, vast zorgteam. Verhuizen naar een zorginstelling is niet voor iedereen een gewenste optie. Zuster Jansen helpt u wanneer u zorg nodig heeft, door ondersteuning te bieden die precies aansluit op uw wensen en behoeften.

Kiest u voor particuliere thuiszorg in Ommen van Zuster Jansen? Dan kiest u voor kwaliteit, een persoonlijke aanpak en bovendien voor zorg die al op korte termijn in te zetten is. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten. Heeft u behoefte aan 24-uurs zorg, 12-uurs zorg of een andere invulling? Vraag ons dan persoonlijk om meer informatie of lees over onze dienstverlening op de website.

Warme zorg door ervaren zorgverleners

Bij Zuster Jansen ontvangt u warme, persoonlijke zorg. U krijgt hierbij te maken met een vast groepje van maximaal vijf ervaren zorgverleners. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u een goede band op kunt bouwen met de mensen die dagelijks bij u over de vloer komen. Daarom zorgen we ervoor dat u niet steeds hoeft te wennen aan vreemde gezichten. Ook uw familie heeft een vast aanspreekpunt. Uw naasten hebben tenslotte vast eens vragen of behoefte aan advies, en het is dan prettig als ze bij mensen terechtkunnen die ze als vertrouwd beschouwen. Bij onze particuliere thuiszorg in Ommen is er niet alleen aandacht voor uw welzijn: ook uw familieleden worden zo goed mogelijk ondersteund.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Minder risico op overbelaste mantelzorger

Veel mensen die te maken krijgen met ziekte of een handicap, worden in het begin verzorgd door een familielid of andere bekende. Er komt voor velen echter een moment waarop dat niet meer de gewenste oplossing is: voor de mantelzorger, voor u als zorgvrager, of voor beide partijen. Op dat moment kan professionele particuliere thuiszorg in Ommen, Hardenberg of Raalte een oplossing zijn. Uw mantelzorger kan (gedeeltelijk) worden ontlast en u kunt blijven genieten van uw vertrouwde omgeving. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust even (vrijblijvend) contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Tandartspraktijk Zaheddi
Baron Bentinckstraat 65
7731 EK, Ommen
0529-451980
Huisartsenpraktijk Habets, Lock en Bonnes
Baron Bentinckstraat 67
7731 EK, Ommen
0529-463494 (Bonnes), 0529-451325 (Lock), 0529-456626 (Habets)
Fysiotherapie De Carrousel Ommen, Geriatrie
Hessel Mulertstraat 22
7731 CL, Ommen
0529-451853
Ommer Apotheek
Carrouselplein 10
7731 EG, Ommen
0529-451519
Huidtherapie Ommen
Dr. A.C. van Raaltestraat 6
7731 GN, Ommen
06-44099068

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Ommen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: