Particuliere thuiszorg Raalte

Vraagt u zich weleens af wie er voor u moet zorgen als u wat ouder wordt, of als u te maken krijgt met ziekte? Ziet u er al tegenop om uw familie om hulp te vragen, of om naar een zorginstelling te verhuizen? Wij bieden u graag een oplossing in deze kwestie, in de vorm van de beste particuliere thuiszorg in Raalte. U kunt kiezen uit verschillende soorten particuliere zorg. Zo zijn wij gespecialiseerd in 24-uurs zorg, zorg bij Alzheimer en terminale thuiszorg. Welke zorgvorm u bij ons ook afneemt: de ondersteuning wordt altijd volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Zorg bij de ziekte van Alzheimer

Zuster Jansen kan 24 uur per dag verzorging en verpleging bieden als dat nodig is, maar ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld  thuiszorg bij de ziekte van Alzheimer. Bovendien ontvangt u deze zorg al op korte termijn, omdat wij niet met wachtlijsten werken. Particuliere thuiszorg in Raalte is zorg met aandacht en respect. Uw persoonlijke wensen en behoeften zijn voor ons de belangrijkste richtlijn voor het invullen van het zorgaanbod.

Langer thuis wonen met passende ondersteuning

Wanneer u zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen, kan Zuster Jansen uitkomst bieden. U krijgt bij ons altijd te maken met een klein, vast groepje zorgverleners. Deze teams bestaan uit maximaal vijf ervaren verzorgers, zodat u direct de kans krijgt om een goede band met ze op te bouwen. De zorgverleners van Zuster Jansen hebben veel ervaring met zeer uiteenlopende situaties, waardoor ze flexibel zijn en goed kunnen inschatten wat u nodig heeft. U kunt niet alleen rekenen op de verzorging en verpleging die u nodig heeft: de verzorgers begeleiden u bijvoorbeeld ook als u op controle moet bij de huisarts, of als u op visite wil gaan bij een vriend of vriendin.

Geen wachtlijsten voor de zorg die u nodig heeft

Particuliere thuiszorg in Raalte, Hardenberg of Ommen kan direct worden ingeschakeld. Zuster Jansen is namelijk in heel Nederland actief, en werkt daarbij niet met wachtlijsten. Wanneer u ons nodig heeft, kunnen we er dus meteen voor u zijn. Zelfs in spoedgevallen kan er binnen enkele uren een professionele zorgverlener bij u thuis aanwezig zijn. Wilt u de hulp van Zuster Jansen combineren met de reguliere thuiszorg of mantelzorg die u nu al ontvangt? Ook dat is geen probleem. Wilt u ook meer weten over hoe particuliere thuiszorg Raalte in uw situatie kan worden ingezet? Neem dan contact met ons op. Tevens vindt u op onze website meer informatie over onze zorg- en dienstverlening.

24-uurs zorg Raalte

24uurs zorg in Raalte kan in veel situaties een uitkomst zijn. Bijvoorbeeld wanneer u door een ziekte, een handicap of ouderdom permanente zorg nodig heeft. 24uurs zorg kan bij u thuis worden ingezet, zodat u niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen als u dat niet wilt. De zorgverleners van Zuster Jansen hebben jarenlange ervaring met het verlenen van 24uurs zorg in diverse situaties. Hierbij kunt u denken aan 24-uurs zorg bij de ziekte van Alzheimer, palliatieve zorg of 24uurs zorg in de terminale fase.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Waar u ons ook voor nodig heeft, Zuster Jansen biedt te allen tijde een passende zorgoplossing. We kunnen er ook tijdelijk voor u zijn, bijvoorbeeld wanneer u in afwachting bent van een opname in een zorginstelling. Wilt u meer weten over onze zorg- en dienstverlening? Bekijk dan onze website. Natuurlijk mag u ook rechtstreeks contact opnemen, via 020-6366837. 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Deventer Ziekenhuis, polikliniek Raalte
Hartkampweg 8
8101 ZW, Raalte
0570-535353
Huisartsenpraktijk "Westdorp"
Jan van Arkelstraat 1
8101 EN, Raalte
0572-346860
Huisartspraktijk Smeekens
Weidelaan 64
8103 ET, Raalte
0572-358080
Apotheek Raalte
de Blekstraat 32
8102 BD, Raalte
0572-351397
Apotheek Westdorp
Jan van Arkelstraat 3
8101 EN, Raalte
0572-357992

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Raalte? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.