Particuliere thuiszorg Oss

Bent u op zoek naar thuiszorg van de beste kwaliteit? Dan kunt u uitstekend terecht bij Zuster Jansen. Zuster Jansen is een particuliere thuiszorgorganisatie, werkzaam in heel Nederland. Wij kunnen er voor u zijn in Oss, maar ook in omliggende plaatsen als Uden  en Rosmalen. U krijgt altijd te maken met een vast zorgteam, bestaande uit maximaal vijf verschillende zorgverleners. U hoeft dus niet steeds te wennen aan andere gezichten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u zich snel vertrouwd voelt bij de zorg die u ontvangt. Zuster Jansen werkt uitsluitend met ervaren, zeer toegewijde zorgverleners die in diverse situaties voor u kunnen zorgen.

Ziekte of ouderdomskwalen

Het kan iedereen overkomen: door ziekte, ouderdomskwalen of een ingrijpende operatie groeit de behoefte aan extra zorg. Wilt u deze zorg niet in een zorginstelling ontvangen, en heeft u er ook moeite mee om een familielid te vragen? Dan is de hulp van Zuster Jansen de oplossing. Wij bieden particuliere thuiszorg in Oss en omgeving, zo lang en zo veel als dat voor u nodig is. Omdat het hier om particuliere thuiszorg gaat, heeft u altijd de vrijheid om dit zelf te bepalen. U kunt ons onder andere inschakelen voor 24-uurs zorg, 5-uurs zorg,  zorg bij de ziekte van Alzheimer. Bovendien krijgt u bij ons niet te maken met wachtlijsten en kunnen we de zorg voor u dus al snel realiseren.

Een antwoord op iedere zorgvraag

Particuliere thuiszorg in Oss kan in op verschillende manieren uitkomst bieden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u dag en nacht behoefte heeft aan intensieve ondersteuning. U kunt dan kiezen voor 24-uurs zorg van Zuster Jansen. Daarnaast bieden we nachtzorg, waarbij een ervaren zorgverlener over u waakt terwijl u slaapt, en voor u klaarstaat als u tussendoor wakker wordt. Heeft u te maken met een specifieke ziekte of aandoening, zoals de ziekte van Alzheimer? Ook dan kunt u een beroep doen op onze professionele verzorgers.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Ontvang in enkele stappen de zorg die u nodig heeft

Zuster Jansen werkt niet met wachtlijsten. Het is voor ons in de meeste gevallen direct mogelijk om te starten met het verlenen van particuliere thuiszorg in Oss. Hierdoor kunt u langer thuis blijven wonen, en kan verblijf in een zorginstelling worden uitgesteld of voorkomen. Wilt u onze zorg inschakelen, of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt dan uw zorgwensen met ons delen, en eventueel al aangeven waar u naar op zoek bent. Onze zorgcoördinator vertelt u graag meer over de mogelijkheden in uw situatie, en over het regelen van particuliere thuiszorg.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Bernhoven, polikliniek Oss
Joannes Zwijsenlaan 121
5342 BT , Oss
0413 404040
Ons Medisch Centrum
Linkensweg 40
5341 CC, Oss
0412 638885
Burcht Apotheek Gilissen
Koornstraat 22
5341 BR, Oss
0412 633837
Anton Jurgens Apotheek
Schadewijkstraat 8
5348 BC, Oss
0412 667766
Topfysiotherapie® Slebus Wijnakker & Van Berkum
Gewandeweg 19
5345 HM, Oss
0412 691002

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Oss? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: