Particuliere thuiszorg Ouder Amstel

Om de particuliere thuiszorg door Zuster Jansen te kunnen ontvangen, hoeft u niet in een bepaalde regio of provincie te wonen. Voor particuliere thuiszorg in Ouder-Amstel kunt u terecht bij Zuster Jansen.Ook in Ouder Amstel hoeft u slechts één telefoontje te plegen, en u krijgt op zeer korte termijn al de zorg die u nodig heeft. Particuliere thuiszorg Ouder Amstel kan op diverse manieren worden ingevuld. Hoe we dat doen, hangt volledig af van uw persoonlijke wensen en behoeften. Onze specialisaties zijn onder andere 24-uurs zorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer, maar ook andere zorgvormen zijn mogelijk.

Vaste zorgteams

Kleine, vaste zorgteams zorgen er desnoods dag en nacht voor dat het u aan niets ontbreekt. Welke zorg u ook ontvangt, wij stemmen deze altijd volledig af op uw persoonlijke wensen en behoeften. U ontvangt uiteraard professionele verzorging en verpleging, maar ook begeleiding wanneer dit nodig is Bijvoorbeeld 5-uurs zorg.. Ook uw naasten worden daarbij opgevangen. Wilt u ook aanspraak maken op deze complete zorg, waardoor het mogelijk is om verblijf in een zorginstelling uit te stellen of te vermijden?  U kunt dan kiezen voor onder andere 24-uurs zorg, nachtzorg of zorg bij de ziekte van Alzheimer. Laat ons weten wat u nodig heeft en samen met u bepalen we welke ondersteuning het beste kan worden ingezet. Omdat Zuster Jansen niet werkt met wachtlijsten, kunt u op korte termijn of zelfs met spoed geholpen worden.

Ontlast uw mantelzorger op korte termijn

Begint het voor uw mantelzorger moeilijker te worden om voor u te zorgen, of wilt u graag dat deze zorg overgenomen wordt door een professionele organisatie? Dan staat Zuster Jansen graag voor u klaar. Als u het prettig vindt, is onze hulp ook beschikbaar als aanvulling op mantelzorg of reguliere thuiszorg. U kunt zo lang mogelijk thuis blijven wonen als u kiest voor particuliere thuiszorg in Ouder Amstel. Wanneer onze zorgverleners aanwezig zijn, ondersteunen ze ook uw naaste familieleden. Voor hen kan het tenslotte ook zwaar zijn dat u kampt met ziekte, een handicap of ouderdom.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zorg op maat direct beschikbaar, ongeacht uw woonplaats

Zuster Jansen biedt niet alleen thuiszorg in Ouder Amstel, maar ook in de rest van Nederland. Woont u bijvoorbeeld in Amstelveen, Amsterdam-Zuid of andere Noord-Hollandse plaats? Laat ons dan gerust weten wat u nodig heeft, zodat u zeker weet dat u in goede handen bent. Wanneer u contact met ons opneemt vanwege uw hulpvraag, stellen wij een zorgteam samen dat goed past bij u en uw situatie. Deze teams bestaan altijd uit maximaal vijf zorgverleners, omdat we het belangrijk vinden dat er een goede band ontstaat tussen u en uw verzorgers.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Tandartsencentrum Ouder Amstel
Gijsbrecht van Aemstelstraat 6a
1191 AT, Ouderkerk aan de Amstel
020-4964393
Huisartspraktijk Aemstelwijck, Praktijk Corssmit en van Helvoort-Ruitenbeek
Koningin Wilhelminalaan 48
1191 BV, Ouderkerk aan de Amstel
020-4964839
Praktijk voor fysiotherapie J. v.d. Doef
Hendrick van Avercampweg 3
1191 EW, Ouderkerk aan de Amstel
020-4963549
BENU Apotheek Aemstelwijck
Koningin Wilhelminalaan 44
1191 BV, Ouderkerk aan de Amstel
020-4961245
Slotervaartziekenhuis
Louwesweg 6
1066 EC, Amsterdam
020-5129333

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Ouder Amstel? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: