Particuliere thuiszorg Oudewater

Particuliere thuiszorg in Oudewater en omgeving is beschikbaar in verschillende vormen. Zo kunt u een beroep doen op onze 24-uurs zorg, waarbij u dag en nacht verzorgd wordt. Ook wanneer u zorg bij de ziekte van Alzheimer of terminale thuiszorg nodig heeft, zijn wij al op korte termijn in te schakelen. Bij ons krijgt u namelijk niet te maken met wachtlijsten. Wat uw zorgvraag ook is, we maken te allen tijde een passend zorgplan, dat helemaal afgestemd wordt op uw wensen en behoeften. Zuster Jansen werkt met kleine, vaste zorgteams. Dit zorgt voor een goede communicatie en een sterke vertrouwensband, die uiteraard erg belangrijk is als u thuis verzorgd wordt. Lees op de website gerust meer over ons zorgaanbod.

Particuliere thuiszorg zoals u dat wenst

Voor passende zorg in Oudewater, Montfoort, IJsselstein en andere plaatsen kunt u direct een beroep op ons doen. De professionele zorgverleners van Zuster Jansen zijn actief in heel Nederland, en kunnen overal meteen voor u klaarstaan. Bij particuliere thuiszorg in Oudewater bepaalt u geheel zelf welke soort en hoeveelheid ondersteuning u wenst te ontvangen. Wij kunnen u volledig komen verzorgen bij u thuis, maar u kunt onze hulp ook inschakelen als u een aanvulling zoekt op reguliere thuiszorg of mantelzorg.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bij Zuster Jansen kennen we al onze verzorgers persoonlijk. Waar zij ook actief zijn in Nederland. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u te maken krijgt met een zorgteam dat echt bij u en uw situatie past. Wanneer u contact opneemt om uw zorgvraag te bespreken, plannen we met u een intakegesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek horen wij graag van u wat uw verwachtingen en wensen zijn, zodat wij de particuliere thuiszorg hier zo goed mogelijk op kunnen afstemmen. Wilt u ook langer thuis blijven wonen, ondanks (chronische) ziekte of een handicap? Laat het ons dan gerust weten.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Sint Maartenskliniek, locatie Woerden
Polanerbaan 2
3447 GN, Woerden
0348-427800
Huisartsenpraktijk Brinkhuijsen en Karstens
Kapellestraat 23
3421 CT, Oudewater
0348-561368
Apotheek Oudewater
Leeuweringerstraat 11
3421 AA, Oudewater
0348-561382
De Dieetspecialist
Kapellestraat 21
3421 CT, Oudewater
06-48242294
Psychologische Hulpverlening Haastrecht
Hekendorperweg 36a
3421 VL, Oudewater
06-42504158

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Oudewater? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.