Particuliere thuiszorg Overveen

Bent u op zoek particuliere thuiszorg in Overveen van hoge kwaliteit, zodat u niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen maar gewoon thuis kunt blijven wonen? Bent u door omstandigheden op zoek naar thuiszorg voor uzelf, of een familielid? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Zuster Jansen realiseert dit graag voor u. U krijgt direct de zorg waar u behoefte aan heeft, omdat we niet werken met wachtlijsten. Het is dus ook mogelijk dat er met spoed al ervaren zorgverleners voor u klaarstaan. Onze zorg- en dienstverlening bestaat uit verschillende zorgvormen, waarbij uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal zullen staan. Zo bieden we 24-uurs zorg in Overveen, maar ook nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en 12-uurs zorg. Wij kunnen complete hulp bieden voor dag en nacht, maar het is ook mogelijk om onze ondersteuning te combineren met mantelzorg of reguliere thuiszorg.

24-uurs zorg Overveen

Zuster Jansen voorziet u van verzorging en verpleging op niveau, precies zoals u die nodig heeft.  Bij Zuster Jansen kunt u onder andere terecht voor 24-uurs zorg in Overveen, zorg bij dementie. Onze zorgverleners werken in kleine, vaste teams en hebben affiniteit met uw specifieke situatie. U kunt dag en nacht op ze rekenen als dat nodig is. Heeft u vragen over onze zorg- en dienstverlening, of wilt u ons direct inschakelen? Neem dan contact met ons op.

Zuster Jansen biedt méér dan verzorging en verpleging

Bij Zuster Jansen gaan we verder dan alleen het bieden van verzorging en verpleging. In veel gevallen ontvangt u intensieve ondersteuning, waar bijvoorbeeld ook praktische en emotionele begeleiding onderdeel van zijn. Omgaan met ziekte, een handicap of ouderdom is tenslotte niet altijd makkelijk en onze zorgverleners helpen u (en uw naasten) daar graag bij. Omdat we het belangrijk vinden dat u een veilig, vertrouwd gevoel heeft bij onze zorg, werken we met kleine, vaste teams die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. U ontvangt steeds dezelfde mensen bij u thuis, zodat er een hechte vertrouwensband kan ontstaan tussen u en uw verzorgers. Ook uw familieleden hebben zo steeds dezelfde aanspreekpunten voor vragen en advies

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Doe direct een beroep op passende zorg in Overveen en omgeving

Overal in Noord-Holland kunt u aanspraak maken op kwalitatieve thuiszorg. Niet alleen staan wij dus voor u klaar met particuliere thuiszorg Overveen, maar ook in Bloemendaal, Haarlem en Aerdenhout bieden we u graag hulp op korte termijn. Zo kunt u gewoon thuis blijven wonen, ook als het allemaal even niet zo gemakkelijk gaat. Wilt u meer weten over het regelen van particuliere thuiszorg, of heeft u direct hulp nodig? Ga dan (vrijblijvend) in gesprek over de mogelijkheden met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk Overveen
Dompvloedslaan 1-A
2051 NA, Overveen
023 5250400
Praktijk voor Fysiotherapie Overveen
Bloemendaalseweg 228
2051 GM, Overveen
023 5254543
Praktijk voor Psychiatrie
Vrijburglaan 63
2051 LB, Overveen
06 54703421
Kennemer Gasthuis Locatie Deo
Velserstraat 19
2000 AK, Haarlem
023 5453545

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Overveen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: