Particuliere thuiszorg Rijssen-Holten

Persoonlijke, professionele zorg waarbij uw wensen en behoeften centraal staan: dat krijgt u bij Zuster Jansen wanneer u ons inschakelt voor particuliere thuiszorg in Rijssen-Holten. Particuliere thuiszorg Rijssen-Holten biedt u de verzorging die u nodig heeft wanneer u bijvoorbeeld te maken krijgt dementie. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van 24-uurs zorg of nachtzorg verleend worden, maar ook kunt u ons laten bijstaan wanneer u de ziekte van Alzheimer heeft of wanneer u zich in de laatste levensfase bevindt. Omdat we met kleine, vaste zorgteams werken, ontvangt u altijd dezelfde mensen bij u thuis. Hierdoor bouwt u al snel een band met ze op. Dit is niet alleen voor u, maar ook voor uw eventuele partner of familieleden erg prettig.

Voorkom verblijf in een zorginstelling

Heeft u te maken gekregen met een (chronische) ziekte, handicap of ouderdomskwalen? Dan bestaat de kans dat u meer zorg nodig hebt dan normaal. Misschien ontvangt u nu al reguliere thuiszorg of mantelzorg, maar past deze oplossing niet volledig bij uw wensen. Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen, kunt u Zuster Jansen inschakelen voor ondersteuning op maat. Het is daarnaast geen probleem om onze hulp te combineren met zorg die u nu al ontvangt. Particuliere thuiszorg in Rijssen-Holten wordt altijd volledig afgestemd op uw zorgbehoefte en situatie. Wij zorgen ervoor dat contact met andere verzorgenden en met uw familie soepel verloopt, zodat u altijd in goede handen bent.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Houd zelf de controle over de zorg die u krijgt

Het fijne aan particuliere thuiszorg is dat u er te allen tijde zelf de controle over heeft. U bepaalt niet alleen zelf met welke zorgaanbieder u in zee gaat, maar u geeft ook aan welke soort en hoeveelheid verzorging u wenst te ontvangen. Bij Zuster Jansen horen we dan ook graag van u wat u nodig heeft, zodat we u op korte termijn passend kunnen ondersteunen. Voor particuliere thuiszorg in Rijssen-Holten komt u namelijk nooit op een wachtlijst te staan: ook in spoedgevallen kan er binnen enkele uren een professionele verzorger bij u aanwezig zijn. Wilt u meer lezen over onze zorg- en dienstverlening in Rijssen-Holten, Markelo of Hellendoorn? Dan kan dit eveneens op de website.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Diëtistenpraktijk Zo Gezond!
Wijnand Zeeuwstraat 26i
7462 DE, Rijssen
06-47150279
Tandartspraktijk Schutte
Boomkamp 10
7461 AX, Rijssen
0548-513194
Huisartsengroepspraktijk Rijssen
Molenstraat 9a
7462 TK, Rijssen
0548-512115
Fysiotherapie Holten
Schoolstraat 27
7451 EV, Holten
0548-362299
Apotheek Holten
Vrijheidslaan 9
7451 DG, Holten
0548-361111

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Rijssen-Holten? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: