Particuliere thuiszorg Markelo

De beste particuliere thuiszorg in Markelo wordt verleend door Zuster Jansen. Onze zorgverleners stellen uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal. U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten particuliere zorg, zodat er altijd ondersteuning is die goed bij u past. Zo zijn wij gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Welke zorgvorm u ook kiest, deze wordt altijd volledig afgestemd op uw omstandigheden. We kunnen er voor u zijn als u tijdelijk ondersteuning nodig heeft, maar we bieden ook particuliere thuiszorg voor onbepaalde tijd. Wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, ook als u te maken krijgt met ziekte, een handicap of ouderdom? Schakel dan Zuster Jansen in voor zorg op maat in uw woonplaats.

Bepaal zelf welke zorg u wilt ontvangen

Particuliere thuiszorg in Markelo is zorg waar u volledig zelf over beslist. U kiest allereerst een zorgaanbieder waar u zich goed bij voelt. Vervolgens geeft u zelf aan welke soort en hoeveelheid ondersteuning u wenst te ontvangen. Bij Zuster Jansen krijgt u altijd te maken met een klein, vast zorgteam dat bestaat uit maximaal vijf ervaren verzorgers. Het zijn dus steeds dezelfde mensen die bij u thuis komen om voor u te zorgen. U hoeft niet continu te wennen aan ‘vreemde’ gezichten, en ook uw familie heeft een vast aanspreekpunt.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zorg op maat in Markelo en omgeving

Bij Zuster Jansen staan we altijd voor u klaar met zorg in de breedste zin van het woord. U ontvangt niet alleen de verzorging en verpleging die u nodig heeft, maar onze zorgverleners bieden ook emotionele ondersteuning en begeleiding bij dagelijkse activiteiten. Zij onderhouden het contact met uw behandelend arts en uw apotheek, en gaan graag met u mee als u op controle moet in het ziekenhuis. Natuurlijk houdt het daar niet op: we vullen de dagelijkse routine zoveel mogelijk zoals dat voor u prettig is. Wilt u meer informatie over particuliere thuiszorg in Markelo, Rijssen of Raalte? Neem dan gerust even contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk Meereboer en de Jonge
Burg de Beaufortplein 14
7475 AG, Markelo
0547-361270
Huisartsen Doff en Rosing
Goorseweg 7
7475 BB, Markelo
0547-361201
Apotheek Markelo
Burg de Beaufortplein 17
7475 AG, Markelo
0547-363936
Fysiotherapie Markelo
Prinses Irenestraat 7
7475 BW, Markelo
0547-361699

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Markelo? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: