Particuliere thuiszorg Roosendaal

Bent u op zoek naar warme, persoonlijke zorg op hoog niveau? Wilt u daarnaast een opname in een zorginstelling uitstellen of voorkomen, en het liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Dan kan particuliere thuiszorg in Roosendaal voor u een goede zorgoplossing zijn. U ontvangt dan alle verzorging en verpleging die nodig is, zo vaak en wanneer u maar wilt. Tegelijkertijd is er ruimte voor persoonlijke aandacht en het maken van uitstapjes, want onze zorgverlening gaat verder dan alleen het verlenen van de zorg die u echt nodig heeft.

24-uurs zorg Roosendaal

Onze 24-uurs zorg in Roosendaal kan in diverse situaties een oplossing zijn voor u of voor een familielid uit uw directe omgeving. Zuster Jansen biedt vele vormen va zorg en ook zorg bij de ziekte van Alzheimer en palliatieve thuiszorg. Wij kunnen er voor u zijn wanneer u tijdelijk zorg nodig heeft, zoals overbruggingszorg, maar wij kunnen er ook voor een lange periode voor u zijn. Dit is volledig afhankelijk van uw persoonlijke wensen en omstandigheden. U hoeft in ieder geval niet lang te wachten op onze zorg bij u thuis in Roosendaal, wij werken niet met wachtlijsten en kunnen direct ingeschakeld worden. Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Complete zorg bij u thuis

Particuliere thuiszorg in Roosendaal betekent complete zorg bij u thuis. Wanneer u kiest voor onze uitstekende 24-uurs zorg, zullen onze zorgverleners er dag en nacht voor u zijn. Als u te maken heeft gekregen met een (chronische) ziekte, handicap of ouderdom, zullen wij er alles aan doen om de kwaliteit van uw leven zo hoog mogelijk te houden. Uw persoonlijke wensen en behoeften zullen hierbij altijd centraal staan. Deze kunt u dan ook eerst uitgebreid bespreken met onze zorgcoördinator. Zo bent u ervan verzekerd dat u zorg ontvangt die bij u past.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Starten op ieder gewenst moment

Met onze particuliere thuiszorg in Roosendaal, Oudenbosch of Bergen op Zoom kunt u op ieder moment starten. Zuster Jansen werkt niet met wachtlijsten, waardoor u nooit lang hoeft te wachten op de zorg die u wenst te ontvangen. Zelfs in spoedgevallen kunnen we snel schakelen. Dit geldt niet alleen voor onze uitstekende 24-uurs zorg: ook nachtzorg en 12-uurs zorg zijn direct bij u thuis in te zetten. Wilt u ook starten met onze uitstekende thuiszorg of bent u op zoek naar meer informatie over onze zorg-en dienstverlening? Neem gerust contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 020-8366837.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Franciscus Ziekenhuis
Boerhaavelaan 25
4708 AE, Roosendaal
0165 58 80 00
Huisartsenpraktijk Burgerhout
Burgerhoutsestraat 27
4701 EK, Roosendaal
0165 555 280
Huisartsenpraktijk Cortendijck
Dijkcentrum 195
4706 LB, Roosendaal
0165 523888
Fysiotherapie Molenbeek
Ambrozijnberg 97
4707 ML, Roosendaal
0165 546694

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Roosendaal? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: