Particuliere thuiszorg Bergen op Zoom

Zuster Jansen is een particuliere thuiszorgorganisatie, actief in heel Nederland. Professionele, ervaren en betrouwbare zorgverleners staan voor u klaar wanneer en hoe vaak u dit wenst. Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Bergen op Zoom? Lees op onze website meer over de soorten zorg wij u kunnen bieden. Een belangrijk specialisme van Zuster Jansen is 24-uurs zorg. 24-uurs zorg van Zuster Jansen kan in verschillende situaties worden ingezet. Bijvoorbeeld wanneer u terminaal ziek bent, of wanneer u te maken heeft gekregen met de ziekte van Alzheimer. Onze zorgverleners staan niet alleen klaar met intensieve verzorging en verpleging, maar ook met gezelschap, begeleiding en een luisterend oor. Met zorg van Zuster Jansen bent u altijd in de juiste handen.

24-uurs zorg Bergen op Zoom

Zuster Jansen biedt ook 24-uurs zorg in Bergen op Zoom. Dat is zorg met aandacht en respect. Is het nodig dat wij er dag en nacht voor u zijn? Dan kunt u ons inschakelen voor professionele 24-uurs zorg. Ook is het mogelijk voor ons om er alleen ‘s nachts te zijn, of juist alleen overdag. Dit kan bijvoorbeeld een goede aanvulling zijn wanneer er ook een familielid of een partner bij u is om voor u te zorgen. Naast privé verzorging en verpleging bieden wij ook emotionele ondersteuning, voor u en uw naasten.

Het voordeel van particuliere thuiszorg

Kiezen voor particuliere zorg brengt een aantal voordelen met zich mee. Dit is namelijk ondersteuning die u zelf kiest, regelt en bekostigt. U heeft dus alle keuzevrijheid om met een zorgaanbieder in zee te gaan die écht bij past, en die u kan geven wat u nodig heeft. Vervolgens geeft u ook zelf aan welke soort en hoeveelheid zorg u wenst te ontvangen. Bij Zuster Jansen kunt u te allen tijde terecht, of nu een CIZ-indicatie heeft voor Wlz-zorg of niet. Bent u wél in het bezit van een indicatie, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een pgb (persoonsgebonden budget). Hiermee kunt u een deel van de zorg inkopen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Kies voor warme, persoonlijke zorg in Noord-Brabant

Bij Zuster Jansen ontvangt u warme, persoonlijke zorg. Deze wordt verleend door kleine, vaste zorgteams die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. U hoeft niet steeds kennis te maken met nieuwe zorgverleners, en kunt dus echt een band opbouwen met de mensen die voor u komen zorgen. Wilt u meer weten over het regelen van particuliere thuiszorg, in Bergen of Zoom, Woensdrecht of een andere plaats in Noord-Brabant? Leg uw situatie dan voor aan onze zorgcoördinator. Om meer te weten te komen over onze particuliere thuiszorg in Bergen op Zoom, kunt u de website bekijken of rechtstreeks contact met ons opnemen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Lievensberg Ziekenhuis
Boerhaaveplein 1
4624 VT, Bergen op Zoom
0164-278000
Medisch Centrum de Poort
Jan Borghoutsplein 1
4624 BS, Bergen op Zoom
0164 -213399
Mediq Apotheek Van Kalmthout
Grote Markt 12
4611 NR, Bergen op Zoom
0164-234371
Arcus van Egeraat
Rijnlaan 73
4615 CA, Bergen op Zoom
0164-257259
GGD West-Brabant, vestiging Bergen op Zoom
Zuidoostsingel 21
4611 BB, Bergen op Zoom
076-5282000

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Bergen op Zoom? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: