Particuliere thuiszorg Salland

Wilt u zeker weten dat u de beste thuiszorg ontvangt, waarbij uw persoonlijke wensen en behoeften écht centraal staan? Kies dan voor particuliere thuiszorg van Zuster Jansen. U houdt hierbij altijd zelf de controle over de soort en hoeveelheid zorg u ontvangt. Bij Zuster Jansen kiest u uit verschillende soorten ondersteuning. Zo zijn wij gespecialiseerd in 24-uurs zorg, waarbij er dag en nacht een professionele zorgverlener aanwezig is. Bent u op zoek naar een andere constructie? Dan is dat voor ons geen probleem. Particuliere thuiszorg in Salland kan namelijk ook bestaan uit nachtzorg, 12-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer of terminale thuiszorg. Laat ons gerust weten wat u nodig heeft.

Thuis wonen op uw eigen manier

Zuster Jansen vindt het erg belangrijk dat u langer thuis kunt blijven wonen op uw eigen manier. Als dat betekent dat u reguliere thuiszorg of mantelzorg wil combineren met particuliere thuiszorg van Zuster Jansen, dan helpen we u graag. Ook als onze ervaren verzorgers de hele zorgtaak moeten overnemen, staan we op korte termijn voor u klaar. U krijgt bij ons altijd te maken met een klein, vast team dat bestaat uit maximaal vijf professionele zorgverleners. Zo bouwt u namelijk sneller een band op met de mensen die voor u zorgen, en hoeft u niet steeds te wennen aan ‘vreemde’ gezichten.

24-uurs zorg Salland

In Salland heeft u diverse mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar thuiszorg. Een uitstekende oplossing in veel situaties is particuliere thuiszorg door Zuster Jansen. Wij verlenen 24uurs zorg in Salland zoals dat voor u wenselijk is. Dit betekent dat we eerst samen met u nauwkeurig uw zorgwensen en behoeften in kaart zullen brengen, om vervolgens zorg op maat te gaan verlenen. Onze zorg- en dienstverlening bestaat onder andere uit 24uurs zorg bij Alzheimer en 24uurs zorg in de palliatieve of terminale fase. Bij Zuster Jansen kunt u zelfs terecht voor nachtzorg of 12uurs zorg, wanneer u niet per se op zoek bent naar ondersteuning voor dag en nacht.  

Onze 24-uurs zorg kan permanent bij u thuis worden ingezet, maar ook tijdelijk. Een groot voordeel is dat u niet hoeft te wachten op onze zorg. Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten, zodat u meteen de zorg kunt ontvangen waaraan u behoefte heeft. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Warme zorg in Salland, zonder wachtlijsten

Particuliere zorg in Salland, zoals in Hellendoorn, Rijssen-Holten of Deventer, is direct beschikbaar wanneer u dat nodig heeft. Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten, waardoor het voor ons ook mogelijk is om met spoed te komen helpen. Als u dat wenst, kan er binnen enkele uren een professionele verzorger bij u aanwezig zijn. Vraag gerust vrijblijvend om meer informatie bij onze zorgcoördinator. U kunt hiervoor bellen naar 020-6366837, of u kunt via de website een bericht sturen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Deventer Ziekenhuis
Nico Bolkesteinlaan 75
7416 SE, Deventer
0570-535353
Huisartsenpraktijk P.H. Dijksterhuis
Averbergen 3b
8121 CA, Olst
0570-561292
Apotheek Diezerpoort
Thomas a Kempisstraat 37
8021 BH, Zwolle
038-4540858
Diëtistenpraktijk Alice Roest
Bumastraat 1
8262 BP, Kampen
06-30308063
Tandarts Dalfsen
Van Ittersumstraat 3
7721 DL, Dalfsen
0529-432567

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Salland? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: