Particuliere thuiszorg Santpoort

Zuster Jansen biedt vele mogelijkheden op het gebied van particuliere thuiszorg in Santpoort. Wij streven ernaar een passend antwoord te bieden op iedere zorgvraag, waardoor verblijf in een zorginstelling kan worden uitgesteld of zelfs voorkomen. Wilt u ook een beroep doen op privé zorg, gewoon bij u thuis? Dan staan onze ervaren zorgverleners graag voor u klaar. Onze zorg- en dienstverlening bestaat onder andere uit 24-uurs zorg, 12-uurs zorg, slaap- of waakdiensten, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Natuurlijk is iedere persoonlijke situatie anders: daarom realiseren we voor u graag een zorgplan dat volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Voordelen van een particuliere zorgoplossing

De particuliere thuiszorg in Santpoort van Zuster Jansen brengt verschillende voordelen met zich mee voor u als zorgvrager. Particuliere zorg is ondersteuning die u zelf bekostigt, maar daar krijgt u veel keuzevrijheid voor terug. In tegenstelling tot reguliere thuiszorg, is er bij particuliere zorg geen instantie of persoon die voor u bepaalt waar u recht op heeft. U beslist dus zelf met welke zorgaanbieder u in zee gaat, welke soort zorg u wilt ontvangen en wat daar de hoeveelheid van moet zijn. Heeft u een CIZ-indicatie voor zorg vanuit de Wlz? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een persoonsgebonden budget, waarmee u een deel van de kosten kunt betalen. Ook zonder CIZ-indicatie kunt u zorg aanvragen bij Zuster Jansen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Kies ook voor ondersteuning op maat

Niet alleen in Santpoort, maar bijvoorbeeld ook in Haarlem, Zandvoort en andere plaatsen is onze zorg- en dienstverlening voor u beschikbaar. Bovendien krijgt u daarbij niet te maken met wachtlijsten, omdat we vinden dat iedereen direct aanspraak moet kunnen maken op de zorg die hij of zij nodig heeft. Wilt u ook graag thuis blijven wonen, ondanks ziekte, een handicap of ouderdomskwalen? Laat ons gerust weten wat u nodig heeft.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk Santpoort-Zuid
Van Dalenlaan 388
2082 VR, Santpoort
023 5378320
Fysiotherapie Santpoort
Van Dalenlaan 390
2082 VR, Santpoort
023 5377707
Kennemer Gasthuis Locatie Zuid
Boerhaavelaan 22
2035 RC, Haarlem
023 5453545

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Santpoort? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: