Particuliere thuiszorg Scheveningen

Wanneer u particuliere zorg in Scheveningen nodig heeft, kunt u uitstekend terecht bij Zuster Jansen. Wij bieden ondersteuning van hoge kwaliteit, waarbij een klein team van professionele zorgverleners dagelijks voor u klaar kan staan. Onze hulp kan worden ingeschakeld wanneer u door ziekte, een handicap of ouderdom moeite krijgt met de dagelijkse handelingen. U ontvangt dan passende zorg bij u thuis, zodat u langer in uw eigen omgeving kunt verblijven. Het zorgaanbod van Zuster Jansen omvat onder andere 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer, terminale thuiszorg en 12-uurs zorg. Er is dus altijd hulp die goed past bij uw persoonlijke omstandigheden.

Het verschil tussen particuliere en reguliere thuiszorg

Particuliere thuiszorg is op meerdere punten verschillend van reguliere thuiszorg. Het grootste verschil is dat u bij particuliere zorg altijd zelf de controle houdt: er is niemand die voor u bepaalt welke soort en hoeveelheid zorg u mag ontvangen. Natuurlijk denkt onze zorgcoördinator graag met u mee wanneer u contact met ons opneemt, maar u beslist uiteindelijk altijd zelf over de oplossing voor uw zorgvraag. Bij Zuster Jansen ontvangt u veel individuele aandacht van de zorgverleners, en wordt er goed gekeken naar de mogelijkheden. Zij gaan graag met u op pad om activiteiten te ondernemen, en ze zullen u praktische tips geven zodat u langer zelfredzaam blijft. Kortom: bij Zuster Jansen ontvangt u zorg in de breedste zin van het woord.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zorg zonder wachtlijsten, waar u ook woont

Niet alleen in Scheveningen, maar ook in Voorburg, Wassenaar en andere Zuid-Hollandse plaatsen bieden we graag de hulp die u nodig heeft. Dit doen wij bovendien al op korte termijn, omdat we geen wachtlijsten hanteren. Wilt u tijdelijke ondersteuning bij u thuis, of is er behoefte aan intensieve verpleging voor een lange periode? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen voorzien van meer informatie over particuliere thuiszorg in Scheveningen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk Scheveningen
Prins Willemstraat 20
2584 HV, Den Haag
070-3502737
Fysiotherapiepraktijk
Stevinstraat 190
2587 ET, Den Haag
070-3559834
Apotheek Scheveningen
Badhuisstraat 163
2584 HH, Den Haag
070-3523223
Mondhygiënistenpraktijk
Stevinstraat 178
2587 ET, Den Haag
070-3588383
Diëtistenpraktijk VIE Voeding in Evenwicht
Badhuisweg 72
2587 CK, Den Haag
06-13928606

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Scheveningen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.