Particuliere thuiszorg Sliedrecht

Voor Zuster Jansen is het belangrijk dat de juiste zorg voor iedereen dichtbij is. Daarom bieden wij ook de beste particuliere thuiszorg in Sliedrecht en omgeving. Zuster Jansen biedt verschillende vormen van kwalitatieve thuiszorg, verzorgd door professionele zorgverleners. Denk hierbij onder andere aan 24-uurs zorg, waarbij we u niet alleen verzorgen en verplegen, maar ook bijstaan in de dagelijkse activiteiten. Samen koken, boodschappen doen, een wandeling maken of een bezoek brengen aan het theater: er is doorgaans veel mogelijk. Schakelt u ons in voor 24-uurs zorg, dan staan onze ervaren verzorgers dag en nacht voor u klaar. Ook voor andere soorten particuliere thuiszorg in Sliedrecht kunt u bij ons terecht.

Bepaal zelf welke ondersteuning bij u past

Is 24 uur per dag thuiszorg niet nodig, bijvoorbeeld omdat u al gebruikmaakt van reguliere thuiszorg of mantelzorg? Dan helpen wij u graag op een andere manier. Onze zorg- en dienstverlening omvat namelijk ook 12-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale thuiszorg. Welke hulp u ook inschakelt, wij zorgen er altijd voor dat uw persoonlijke wensen en behoeften centraal staan. U krijgt bij ons te maken met een klein, vast zorgteam, dat bestaat uit maximaal vijf verschillende zorgverleners. Zo kunt u echt een band opbouwen met de mensen die dagelijks bij u over de vloer komen, en is er een vast aanspreekpunt voor uw naasten.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Particuliere thuiszorg op korte termijn

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Sliedrecht, omdat u zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen? Laat ons dan gerust weten wat u nodig heeft. Zuster Jansen werkt niet met wachtlijsten, waardoor u op zeer korte termijn al kunt rekenen op passende ondersteuning. Onze betrokken zorgverleners staan overigens niet alleen klaar als u in Sliedrecht woont: ook in Dordrecht, Giessendam en andere Zuid-Hollandse plaatsen is onze hulp direct beschikbaar. Wilt u graag meer informatie over particuliere thuiszorg, of wilt u verzekerd zijn van zorg op maat? Neem dan gerust contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Sliedrecht
Wilhelminastraat 75
3361 XV, Sliedrecht
078-6541111
Dieet- en Voedingsadviesbureau
Dudokerf 6
3315 KA, Dordrecht
078-6840141
Thorbecke Apotheek BV
Thorbeckelaan 120
3362 BV, Sliedrecht
0184-490801
Huisartspraktijk Hazelhorst
Tolsteeg 30
3363 XS, Sliedrecht
0184-420777
Huisartsenpraktijk "Amazone"
Amazone 197d
3315 WK, Dordrecht
078-6215621

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Sliedrecht? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: