Particuliere thuiszorg Dordrecht

Bent u op leeftijd en kunt u wel wat (extra) hulp thuis gebruiken? Bijvoorbeeld omdat u geopereerd bent, of kampt met dementie? Dan kan onze particuliere thuiszorg uitkomst bieden, óók in Dordrecht.

Wij bieden altijd zorg op maat. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze 24-uurs zorg. Dan ondersteunen en verzorgen we u dag en nacht.

Onze professionele zorgverleners zijn ervaren, betrokken en flexibel. Zodat ze u als geen ander kunnen bieden wat u nodig heeft. Bent u benieuwd naar wat wij in uw situatie kunnen betekenen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

 

Welke particuliere thuiszorg kunt u in Dordrecht krijgen?

U bepaalt uiteindelijk hoe onze zorg eruitziet. Maar wij hebben uiteraard veel kennis en ervaring. Dus we adviseren u graag, gratis en vrijblijvend.

Uiteindelijk beslissen we in goed overleg:

 • Hoeveel hulp u krijgt (5-, 12- of 24-uurszorg, of nachtzorg)
 • Welke hulp u krijgt (verzorging, verpleging, hulp in het huishouden, gezelschap, etc.)

Er kunnen veel redenen zijn waarom u onze particuliere thuiszorg inhuurt. Meestal worden wij ingeschakeld bij de volgende situaties:

Bij Alzheimer en andere vormen van dementie

Ook in Dordrecht wordt onze hulp vaak ingeroepen bij dementie, vooral Alzheimer. De reden kunt u raden: deze ziekte grijpt ernstig in het dagelijks leven in.

Ook voor de mensen om u heen is de ziekte ingrijpend. Verlenen zij u mantelzorg? Dan zal die taak vroeg of laat te zwaar worden. Overbelasting ligt altijd op de loer. Het is belangrijk om dit voor te zijn, door extra hulp in te schakelen.

Dus heeft u te maken met dementie en is er de wens om thuis te blijven wonen? Dan is onze particuliere thuiszorg in Dordrecht hét antwoord.

Meer over onze thuiszorg bij dementie >

Meer over onze thuiszorg bij Alzheimer >

Om de periode tot verpleeghuisopname te overbruggen

Soms is verhuizing naar een verpleeghuis onvermijdelijk. Maar meestal is er niet direct plek. Staat u op een wachtlijst? Dan kunt u onze hulp inschakelen als overbruggingszorg.

Ook deze zorg passen we aan op uw wensen: u bepaalt hoeveel en welke zorg.

Meer over onze overbruggingszorg >

In de laatste levensfase

Soms is de ziekte zo ernstig, dat genezing niet meer mogelijk is. Is dat bij u het geval? Dan zijn we er ook voor u: met zorg die niet op genezing gericht is, maar puur op het u zo comfortabel mogelijk te maken. Dat noemen we palliatieve zorg.

Het kan ook puur om verzachting en verlichting tijdens uw allerlaatste dagen gaan. Dan heet het terminale thuiszorg. Zo kunt u in eigen huis in Dordrecht afscheid nemen van uw naasten.

Meer over onze particuliere palliatieve thuiszorg >

Meer over onze terminale thuiszorg >

Kies de ondersteuning die bij u past

Bij ons bepaalt u geheel zelf welke vorm van thuiszorg er in uw geval wordt verleend. Dat is het grootste voordeel van particuliere thuiszorg in Dordrecht.

U kunt kiezen voor 24-uurszorg, maar ook voor nachtzorg of 12-uurszorg. Welke soort ondersteuning het uiteindelijk ook wordt, onze ervaren verzorgers staan voor u klaar zolang u dat nodig heeft.

Wat kost particuliere thuiszorg in Dordrecht?

De kosten voor onze zorg hangen af van uw wensen. Daarom maken we een plan op maat, en geven u op basis daarvan een prijs. Vervolgens kunt u in alle rust beslissen of u onze particuliere thuiszorg wilt inkopen.

Ook zijn onze kosten niet hoger dan die van de reguliere thuiszorg. Het grote verschil is natuurlijk dat particuliere zorg niet vergoed wordt.

Particuliere thuiszorg inkopen met een pgb

Er is een manier om (een deel van) de kosten voor onze zorg te dekken. Namelijk: met een pgb. Er zijn 3 soorten, bedoeld voor 3 vormen van thuiszorg:

 • Een pgb vanuit de Wmo: deze krijgt u van de gemeente, bijvoorbeeld als u hulp in het huishouden of begeleiding nodig heeft.
 • Een pgb vanuit de Wlz: deze krijgt u via het Centrum Indicatiestelling Zorg, wanneer u intensieve, langdurige zorg nodig heeft.
 • Een pgb vanuit de Zvw: deze krijgt u via uw zorgverzekeraar, wanneer u hulp nodig heeft bij persoonlijke verzorging of behoefte heeft aan wijkverpleging.

Met alle soorten pgb’s kunt u onze zorg inkopen. Alleen de soort zorg die u dan kunt inkopen, verschilt. Uiteraard heeft u de plicht om de zorg die u inkoopt, te verantwoorden. Daarbij ondersteunen we u.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Waarom particuliere thuiszorg in Dordrecht van Zuster Jansen?

 • Kleine, vaste zorgteams
  Hoe fijn is het als u een band opbouwt met de thuiszorgmedewerkers die lange tijd bij u over de vloer komen? Daarom werken we met kleine teams van maximaal 5 vaste Altijd een vertrouwd gezicht aan de deur
 • Extra ondersteuning
  Aan het begin spreken we af welke zorg en ondersteuning u krijgt. Maar heeft u in de praktijk iets anders nodig, bijvoorbeeld naast verzorging ook een luisterend oor? Onze medewerkers hoeven zich niet star aan het plan te houden; ze bieden wat nodig is, wanneer het nodig is.
 • Direct zorg
  Wachtlijsten hebben wij niet. Uw zorg kan snel starten: bij spoed al binnen enkele uur, anders binnen enkele dagen.

Vrijblijvend, persoonlijk advies

Langer thuis blijven wonen is mogelijk, als u de juiste zorg ontvangt. Daarom staan wij  direct voor u klaar in Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht of andere Zuid-Hollandse plaatsen.

Onze zorgverleners zijn actief in heel Nederland, en kunnen al op korte termijn komen helpen. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten, waardoor u direct kunt rekenen op de hulp die u nodig heeft

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

 • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Albert Schweitzer ziekenhuis
Van der Steenhovenplein 1
3317 NM, Dordrecht
078-6541111
Service Apotheek Crabbehof
Thorbeckeweg 302
3317 EN, Dordrecht
078-6173700
Apotheek Galilea-Zuid
Grafelijkheidsweg 6
3328 EM, Dordrecht
078-6181235
Uitleencentrum Dordrecht
Brouwersdijk 2
3314 GR, Dordrecht
088-8233233
Huisartsen De Blaauwweg in Sterrenburg
Blaauwweg 553
3328 XN, Dordrecht
078-6175533
Maatschap Fysiotherapie G.J.S Vriesendorp - J. Schnabel
Groen van Prinstererweg 1a
3317 SJ, Dordrecht
078-6182050

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Dordrecht? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: